Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
killer095 #78 üzenetére
Ha aktiválják, márpedig jó lenne, akkor igen. Ezzel támogatható lenne a DX12-ben is az FP16 mód.
Az AMD és az Intel más tényező. Ők nem korlátozzák annyira az FP16-ot. Az Intel a Broadwell óta natívan támogatja, az AMD pedig a Carrizo óta. De a dedikált GPU-knál a 400-as Radeon széria is natív támogatást kínál erre. A Fiji és a Tonga szoftveresen volt korlátozva felezett teljesítményre.
-
rollerphreak
csendes tag
válasz
killer095 #61 üzenetére
Kopi31415 és killer095 teljesen igazatok van én nem egy BIG válallat vagyok csak egy kis emberke és leginkább azokkal a progikkal dolgozom amik adottak, nem nagyon vannak custom dolgok (scripteken és pluginokon kívül persze) amit használok, természetesen egy vállalat esetén teljesen másról beszélünk.
Archviz és 3D területről beszéltem csak,
Egy AI vagy egyéb kutatási területen használt GPU rendszert természetesen nem lehet 1 kalap alá venni a "mezei GPU-kkal".Bár nekem ha 1080 SLI-t használnak gamere már az is sok néha...mindig az jut eszembe h real-time render rendszerben (neadj isten VR környezetben, VR/AR fejlesztésben) hasznosabban elkerregnének azok a vasak de természetesen mindenki azt vesz és arra használja amekkora a büdzséje és amire akarja
-
rollerphreak
csendes tag
válasz
killer095 #54 üzenetére
Szerény véleményem szerimt a quadro lehúzàs... 3-4db gtx 980Ti kártyával igencsak jól lehet dolgozni. Ha pedig öszzedobsz még 1-2 render node-ot az egy kisebb studiót is kiszolgàl rendesen. Ha lenne is zs-m erre a szörnyetegre azt hiszem akkor is megmaradnèk a 980ti vagy a 1080- as kàrtyàknàl amik természetesen vízhűtve lennének. Bőven elegendőek a munkàra. Az AI az màr màs tészta ahhoz nem értek, de tény h brutàlis teljesítmény kell hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged