- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Olvasd el az előző hsz-emet. Mindössze az árról van szó. Ha a 8000 megjelenéskor csak egy picivel lenne drágább, mint a 7000-res társa, akkor nyilván megérné ezt a pár hónapnyi várakozást. De mivel körülbelül egy 8850 akkora árral fog érkezni, amennyibe jelenleg egy 7970 kerül, egyértelműen hülyeség megvárni az újat csak azért mert az lesz a "trendi". Ez persze csak azoknak szól, akiknek számít a pénz és nem szórják ész nélkül hardverekre.
-
atti_2010
nagyúr
Szerintem se érdemes várni, Márciusban ha meg is jelenne a 8850-70 még el kell teljen 3-4 hónapnak mire itt is lejjebb nyomják az árait a 7xxx szériának (ha), a 8 árak meg ki tudja hol kezdődnek, ez hosszú idő és bizonytalan hogy mi fog történni.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Jakesz
addikt
Karácsonyra úgyis új VGA-t fogok venni, eddig a 7870-et néztem ki, de ha ez nem sokkal lesz drágább, akkor ezt választom
-
fatallerror
addikt
ez nagy off, de akik követték őt innen azoknak szól, így lehet kibaszni az emberrel :] linust bírom elsősorban de sokmindent bontott a kopi is
don't tell me what i can't do!
-
.mf
veterán
válasz fatallerror #42 üzenetére
Azért inkább maradjon az 256-bites 78xx-széria.
Az 1GB-os 7850-es pedig már lassan benéz 40k-ra. Én inkább a 2GB-ost várom, hogy lejjebb menjen. Remélem azért nem kell a következő generációig várnom, bár amennyit és amilyen régi játékokkal játszok, akár még az is belefér...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
derive
senior tag
Ebben is lesz
CoreCU unlock? -
.mf
veterán
válasz fatallerror #3 üzenetére
"értelmetlen kártya, ahogy előttem is írták már, a 7770 és 7850es közé kellene vmi (7790)"
"Lóf@szt. Néhogymá'."
7830, 256-bit, 1-, opcionálisan 2GB. A 128-bites memóriabusszal meg monnyále.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
MiklosSaS
nagyúr
Ugy latszik hogy van egy rakas hibas 7970/7950-es kartyak es valahogy meg kellene valniuk toluk. Most a karacsony jo otletnek szamit, letiltunk par dolgot aztan kesz a vadi-uj 7890. Mintha szukseg in lenne ra !
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
yarsley
aktív tag
Igen en is lattam, de attol meg az allitasom igaz: sehol mashol nem kapod meg ennyiert, de meg kozel ennyiert sem. Pedig ha osszehasonlitod mas termekuk nincs ennyire durvan leakciozva. Szoval mindenki masnak aki nem az iponban vasarol tovabbra is ott van egy oriasu ur 30 es 50e kozott.
[ Szerkesztve ]
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
F e Z o
veterán
Hmm, nem ez volt anno beharangozva 7930 néven?
H2O über alles!
-
ViZion
félisten
Félreértettétek... AKÁR 50%-os gyorsulást hozhat... Értsünk má'
bullshitmarketing nyelven
Nem a 7770 és 7850 közé kellene kari, hanem 10-15%-al csökkenteni 7850 és fölötte a kártyák árát ...esetleg jönne ~35k-ért 7850 2 GB GDDR3 128 bit VGA?Angel1981: a 4770-em azon egyszerű okból váltottam, h AMD nem támogatja továbbb... helló linux user, cserélhete, vagy 2-3 havonta forgatsz kernelt magadnak
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Peter13
senior tag
Szerintem egyszerűen csak kiszórják a kevésbé jó Tahiti-ket, vagyis ami nem jó már 7950-nek sem, az itt végzi. Nincs is ezzel semmi baj, láttunk már ilyet (lásd a cikkben is említett 448-as 560 Ti, pl), csak legyen normális nyák alatta, meg olyan ára hogy szeressék, és akkor mindenki örül
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
-
Prof
addikt
Jó lesz ez azoknak, akik mindig újdonságot akarnak venni
Ha lenne eszük minden hónapban jönne ki valamilyen típus, hogy legyen sok ingyen reklám. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Sok értelme van.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
fatallerror
addikt
válasz Angel1981 #25 üzenetére
jaaaa ahhoz h felpezsdítsék grafikailag, animációban nagy előrelépés szükséges olyan mint a watch dogs-nál megfigyelhető mivel a látvány adja el elsősorban a játékot ezért itt kell előrelépés h legyen motiváció vga vásárlásra meg mindenre :]
-
yarsley
aktív tag
Argepet nezve egy helyen van 42-ert szvsz ez ilyen vevocsalogato akcio, es valoszinuleg nem sok hasznuk van rajta. A tobbi helyen sorban 46, 47.5, 49 a maradek 50 folott.
A 7770 28-30e ha jo helyen 30-33e ha nem annyira jo helyen veszed.
Szerintem ennek a kettonek az ara oriasi lyukat hagy maga utan, amit illedo lenne betomni valamivel...... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
Angel1981
veterán
válasz fatallerror #24 üzenetére
Tudom, hogy a 8000-es 28 nm-en jön, általánosságban beszéltem.
Majd 2014 elején a 20 nm-es kártyák piacát felpezsdíthetik az új nextgen játékok - legalább is jó esély van rá. -
fatallerror
addikt
válasz Angel1981 #18 üzenetére
hol van még a 20 nm :] 28on jönnek a 8000esek is. a next gen konzolokat követő 1 évben nem biztos h lökést ad, utána már muszáj
szerintem 15-20%-ot érdemes várni és akkor csalódás nem érhetez igaz (majdnem) mindenre, a legtöbb esetben nem azért vásárolunk bármiből is újat mert a régi elhasználódott, elavult hanem mert csak szeretünk vásárolni ha van pénzünk
nekem sajnos mindig nehéz lesz pc-t fejlesztenem még akkor is ha lesz munkám mert a sportom havi több 10 ezret felemészt....meg jöhet koncert, az is kb 50 ezer körül szokott lenni tehát a lényeg h hiába imádom a pc-t akkor sem tud prioritásban lenni
-
atti_2010
nagyúr
Hatalmas öngól lenne, az Nvidia nem nagyon szorongatja őket sem teljesítményben sem pedig árban, tavasszal jön a 8 széria.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Az már van, csak nem AMD által hivatalosan.
Akkor semmi nem lesz GTX 650 Ti ellen? Ennyire öldöklő lenne az árverseny?<< Heimdal >>
-
HaZsolt
őstag
Húú, már azt hittem, hogy a 8*** széria jön
-
TDani
csendes tag
Radeon 7990 jöhetne. :-)
Don't fuck, with Benny the cop!
-
Angel1981
veterán
válasz fatallerror #15 üzenetére
Szerintem 20nm-en meglenne az 50%-os növekedés, a kérdés valóban az, hogy az elavult motorral rendelkező játékok hogy tudnák kihasználni a kártyát - esetleg a nextgen konzolok portjai adhatnak egy nagy lökést a PC-s játékoknak.
A HD7900-as szériából is csak a "shaderintenzív" játékok tudtak profitálni, pl. Metro 2033 - ott megvolt a kb. +50% a HD6900-hoz viszonyítva.
A régi motort használó játékoknál valóban nem volt olyan komoly növekedés.Ha marad a csíkszélesség, valóban felejtős a +50%, még a +30-nak is örülhetünk.
Egyébként a VGA piac kicsit olyan, hogy idővel sokan akkor is cserélnek, ha annyira nem is szorulnak rá - én is igazából csak 1-2 játék miatt váltottam a jó öreg 4870-ről, pedig az is elvitte őket, csak nem FULL HD-ben.
Szóval hiába, hogy a játékok nem követik annyira, sokan a puszta élmény miatt cserélnek.[ Szerkesztve ]
-
Tomcat
őstag
válasz fatallerror #15 üzenetére
Valószínű hogy nem lesz már olyan hogy 50%-al gyorsabb egy VGA a közvetlen elődjénél.
Tomcat
-
ClayMore
aktív tag
azért 28.000 és 42.000 között komoly rés van!
Ha az1ik megy lefelé akkor a másik kb követi!Liverpool, Chelsea, Arsenal MEZEK ELADÓAK!!!...................http://hardverapro.hu/apro/angol_behozatalbol_mezek_eladoak_liverpool-chelsea/friss.html#msg5
-
fatallerror
addikt
-
Tomcat
őstag
Olyan szerintem már nem lesz hogy két egymás utáni széria adott képviselői között 50%-os sebesség különbség lenne.
Lassan sajnos eljutunk inkább oda hogy az egymást követő szériáknál 10-20% teljesítménynövekedés lesz a meghatározó, sőt a fogyasztáscsökkentésre célzott "fejlesztések" eredményeként még kisebb is lehet a növekedés.Tomcat
-
lemusz
addikt
Azt a likat szerintem már csak a HD8xxx fogja betömni egy ütőképes, jó árazású, igazi népkártyával!
-
Manbal
senior tag
Ennek aztán van értelme... egy évvel a HD7000-es széria után gratula! már előre félek a 8000-res szériától, és a parasztvakítástól... jó lenne ha végre érdemben változna a teljesítmény, mondjuk +50%-al azonos órajel mellett!
-
mghltm
addikt
a teljesitmenybeli urre celoztam, nem az arazasbelire. bar ha ugy vesszuk, szepen ki van toltve a 7770 es a 7850 kozott a korabbi 2 generacio megoldasaival ( 6850/5850/6870/5870/6950 )
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
IreN!CuS
őstag
Ugyan ezt akartam én is írni egyáltalán nincs már nagy rés a 7770 és a 7850 között -főleg az 1gb-s verzióra igaz- ,ahova beférne még egy kártya.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
radi8tor
MODERÁTOR
HD8970-et a népnek az ünnepekre!
Ezek szerint nem lesz csak Bálint napra.⭐ Stella
-
fatallerror
addikt
értelmetlen kártya, ahogy előttem is írták már, a 7770 és 7850es közé kellene vmi (7790)
-
mghltm
addikt
feltetelezem, arazasaban kozelebb lesz a 7870-hez, mint a 7950-hez, igy remenykedhetunk a kozepkategorias kartyak aranak csokkenteseben.
a korabbi amd-vel kapcsolatos hirben sokan kozulunk a 7770-7850 kozotti hezag kitolteseben biztunk, de ugy latszik hiaba
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Killer01
őstag
És ismét győzött a marketing a logika felett....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKÁR JÁTÉKRA!! ASUS Mining P106 6GB - GARIS
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest