Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
rocketry23 #46 üzenetére
Új modell már biztosan nem.
-
Sinesol
veterán
Szerintem sima cpu-ra már nem épit senki komolyabban a jövőben.
A plusz teljesitmény onnan jön majd, hogy lassan az APU-kat kezdik kihasználni.
Most, hogy a a piacvezető gyártó piacra dobta a teljesértékű apu-kat és a win10 is kijött hozzá, a programok is jönni fognak hamar.Persze volt eddig is AMD apu, de egy kicsi, elhanyagolható gyártóval nemigazán törődött senki, miattuk nem mozdult meg egy épeszű cég sem, na meg oprendszer sem volt hozzá megfelelő.
-
Sinesol
veterán
válasz
CsonkaImo #20 üzenetére
Nem jársz jobban, mivel akkora késleltetése lenne a pci-ex csatoló + a memóriamásolások miatt, hogy ilyen módszerrel futtatva sokkal lassabb is lenne mintha simán igp mentes cpu-val oldanád meg a dolgokat, hiszen folyamatosan egymásra várna a cpu és a dvga.
Egyébként a proci témáról most jutott eszembe, nemrég olvastam egy külföldi portálon, hogy uj Win10 verzióban aktiválódik valami cpu boost nevű dolog is, kíváncsi leszek mit jelent majd a gyakorlatban. Elvileg eddig is benne volt a Skylake cpu-ban, de az uj win10 patchben jön hozzá a támogatás. Gyakorlatilag valami turbo mód feature
Nem tudom, volt eről szó egyáltalán a korábbi skylake tesztben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest