Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Mert ki használ Clearvideo HD-t? Embert nem láttam még.
De ez a többi gyártó képjavítóira is igaz. HTPC topicban legalábbis nem találkoztam még olyannal akinek nem első dolga sikítva kikapcsolni a driveres képjavítókat.szerk: Akinek meg mondjuk custom rendererre fája foga egy madvr-t be tud izzítani. Még egy Pentiumban lévő HD Graphicson is elkaristol egész jó beállításokkal. Persze nem maxon.
Használtam G2020-at HTPC-nek, ott a 24p hiánya volt gázos, de Haswellnél ezzel már nincs gond. Szvsz teljesen jók HTPC célra. Ill. még egy hiányosság - ha szükség van rá: a 3D.
3D-n kívül kb. bármire jók a Pentiumok. 3D-re pedig elvileg az i3. Ezen kívül persze elég overkill cpu erőben és árban egy HTPC-be. Fogyasztásban nyilván egy Bay Trail jobb (és van benne 3D is!) de azért ezek sem rosszak. Bár a Haswellek csúcsfogyasztása sajnos megnőtt kicsit. Ivy-nál nekem a G2020 alulfeszelve 31W-ból elvolt Prime95 alatt is. Filmezés közben 10% terheléssel meg ugye a közelében sem volt ennek sem.
Alulfeszelés nélkül volt 35W konnektornál a komplett gép (asszem HDD-vel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Core i9 12900- 3 hó gari - hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest