Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Miért kéne fentebb léptetni a magszámot?
1. Kihasználja valami? Mondjuk földi halandó 6-8 magot (+HT-t)?
2. Nem elég a userek 80%-ának mindenre egy 2 magos Pentium, Celeron?Szvsz elmentünk a falig. Akinek masszív párhuzamos feldolgozásra kell sok erő annak gpu oldalon kéne keresgélnie. Általános, soros feladatokra, multitaskingra meg elég 4 erős mag is akár. Persze hatékonyságnövelés miatt lehetne több gyengébb mag de az megint inkább a gpu vonal...
-
sb
veterán
Mert ki használ Clearvideo HD-t? Embert nem láttam még.
De ez a többi gyártó képjavítóira is igaz. HTPC topicban legalábbis nem találkoztam még olyannal akinek nem első dolga sikítva kikapcsolni a driveres képjavítókat.szerk: Akinek meg mondjuk custom rendererre fája foga egy madvr-t be tud izzítani. Még egy Pentiumban lévő HD Graphicson is elkaristol egész jó beállításokkal. Persze nem maxon.
Használtam G2020-at HTPC-nek, ott a 24p hiánya volt gázos, de Haswellnél ezzel már nincs gond. Szvsz teljesen jók HTPC célra. Ill. még egy hiányosság - ha szükség van rá: a 3D.
3D-n kívül kb. bármire jók a Pentiumok. 3D-re pedig elvileg az i3. Ezen kívül persze elég overkill cpu erőben és árban egy HTPC-be. Fogyasztásban nyilván egy Bay Trail jobb (és van benne 3D is!) de azért ezek sem rosszak. Bár a Haswellek csúcsfogyasztása sajnos megnőtt kicsit. Ivy-nál nekem a G2020 alulfeszelve 31W-ból elvolt Prime95 alatt is. Filmezés közben 10% terheléssel meg ugye a közelében sem volt ennek sem.
Alulfeszelés nélkül volt 35W konnektornál a komplett gép (asszem HDD-vel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest