Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Úgy legyen! És lesz is... nem tudom miért ennyire iszonyatosan baromi nehéz felfogni, hogy már most, olyan szennyes launch címek, mint a BF4 900p High -on futnak, akkor mi lesz1-2 év múlva? Vagy nézzük meg a most megjelenő Infamoust... Szóval azért annyira nagyon nincsenek elszállva a PC -sek most sem.
Ami tény, hogy FHD és 60FPS feletti igényre PC kell. Ha úgy vesszük, egy óriási 4K kijelzőn nyújtott élmény nyilván lenyom bármit, így igen, akkor ilyen értelemben a PC már előrébb van jóval.
Már csak az általad is sokat emlegetett mélyintegráció hiányzik, ami reméljük rengeteg dolgot lehetővé tesz a sokkal kissebb teljesítményű PS4 -en isJack@l gondolom Te játszottál Tomb Raiderrel PC -én FHD Ultra-n AMD karival kimaxolva ÉS most PS4 -en is, azért tudod ennyire jól, igaz? Csak mert így vagyok vele, és szebb PS4 -en
(Hozzáteszem mesterségesen gerjesztett, nyilván tudná a PC is!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged