Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Egér probléma
- Milyen processzort vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nagyon hasonló területen dolgozunk, ha nem ugyanazon. Nekem sosem volt gondom SSD-vel, ellenben a mai HDD-k egyre gyengébb minőségben készülnek, tapasztalataim szerint. Persze ettől még mehetnek HDD-k a gyártósor vezérlőre, de ha katonai felhasználásokban már egyértelműen az SSD a nyerő, talán még sem kell annyira félni tőlük.
Egyébként ez szerintem pont nem gyártósorokra készül, viszont nem tudom elképzelni, hogy terepautózás közben mennyire van ideje az elektronikának kivédeni a negatív gyorsulás okozta megpróbáltatásokat, de ha még sikerül is neki, külön érdekes lesz, hogy mire újra pozicionálná a fejet, már jön az újabb bukkanó. Azaz a puffer kiürülése után már komoly gondok merülnek fel.Még egy dologra felhívnám a figyelmed, a G az gravitációs állandó, míg a g az nehézségi gyorsulás: g=G(m1/r²)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő