- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
- 

balcsy aktív tag Én OF-t jobban várom. Nagyon sokat nyomtam coop/multit egyaránt.Ha ugyan ilyenre megcsinálják lenem rakom az egeret  
- 

remélem a grid2 irányitás/fizika a dirt1->2-höz hasonlatosan kicsit szimesedik/nehezedik. a brutálisan rövid féktávokon tul viszont remek játék volt, várom a folytatást  
- 

giigz veterán Kíváncsi vagyok a GRID 2-re, remélem lesznek új kocsik is... 
- 

#40835072 törölt tag végre GRID 2 ! az Operaion flashpointot is szerettem, de abban a kategóriában inkább COD, MOH, BF , CS,  
- 

fasirTTT őstag úr isten, elolvastam mit írtam és komolyan mondom én nem értem mit firkáltam  
 szal a lényeg, hogy mikor NFS-eztem és közben játszottam Gride-el gondoltam de 1 hulladék game ...aztán megszoktam az irányítását (rájöttem h mese mesés )és azóta ki se ejtem a számom, hogy nfs![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

fasirTTT őstag ahhhhhh Grid 2 de jóóól hangzik  
 mikor nfs tán azzal toltam mondom de szar....de aztán kezdtem többet tolni vele és azóta már kis se ejtem a számon az NFS szót 
- 

BalaNce87 addikt De ez rengeteg multis játékra igaz többen játszák simán és nem veszik kurva komolyan ergo nem ebből élnek meg, szóval elsődlegesen nem biztos hogy minden multis játékot a hc gémereknek készítenek, mert manapság már minden hugy játékból csinálnak lanokat...miközbe alkalmatlan rá. Szóval ez is ki lett találva hogy casual hogy mindig mindent meglehessen különböztetni. Kezdve ott hogy szerintem sc2-nel pont a single ami nagyobbat üt mint a multi. Multibról láttam egy két videót, nekem ez rohanok stílus nem jön be, nyomkodják a bill-t ezerrel, számomra semmi élvezetes nincsen ebbe a kapkodásba, igaz nyilván csak így lehet érvényesülni multiba, különben kikapsz a pitsába. 
- 

menalcas őstag válasz  BalaNce87

üzenetére BalaNce87

üzenetéreTotál nem értek egyet, az SC2 egy kombinált játék részben az ilyen hobby játékosok tolják, látszatra, a háttérben pedig ott vannak az igazi kockák, akik a te megfogalmazásodban HárdKór játékosok. Szerinted miért lesz mégis lan, de csak versenyeken  ha ez nem akkor semmi sem igazi HC . ha ez nem akkor semmi sem igazi HC .
- 

pgergo tag Az új GRID-re kiváncsi leszek  
- 

BalaNce87 addikt Most nem azért de az utóbbi játékok amik 2 év alatt jelentek meg, annak 90%-a casual játék. A forzat nem ismerem, viszont ha multizni akarsz akkor tejelned kell érte, grid-be meg jó a multi (és ingyenes ugye számítógépen), persze ha nem roncsderbizni akarnak az emberek, de ph-s arcokkal jókat játszottam. Mondhatni a starcraft 2 is casual játék, mert kurva sokan fogják játszani, és hát nem a hc játékosoknak készült elsősorban. 
- 

gybazsi senior tag GRID irányítása billentyűzettel elsőre elég fura, de meg lehet szokni. 
- 

boeing őstag Nem is tudom miért vártak ennyit velük,na mindegy az a lényeg hogy készülgetnek.  
- 

- = Zk = - félisten grid2? legjobb  
 nagyon imádtam az elsőt. online is tologattam sokat ... ...
 szerót is csináltam...billel játszottam. nekem bejött a többi gém nem érdekel  
- 

DiVaD senior tag Grid bejott mar varom.  
 Amugy meg kar osszehasonlitani a Grid-et egy F1-el... Total mas kategoria a ketto szvsz...
 Es igen en is ps joyjal nyomtam. 
- 

No-kia addikt grid végre, bár igaz hogy azóta szimulátorosodtam, de egy kis arcade nem árt  dirt 3 mégjobban várós dirt 3 mégjobban várós
- 

TOM-202 senior tag Jó időszaknak nézünk elé: GRID2, DIRT3, F1 2010. Nem semmi felhozatal. F1-es játékért már 8 éve könyörgök, a GRID1 meg egy örök kedvenc. Multiban online felejthetetlen. Remélem a második részt nem szúrják el. A DIRT3 meg remélem visszatér az eredeti Colin McRae vonalhoz és elfelejtik ezt ami a DIRT2-ben van. 
- 

giigz veterán Nekem is feküdt a GRID irányítása, jó volt végigjátszani... 
- 

Thome veterán Operation Flashpoint jöhet, na meg az F1 2010, a többi kalap kula lesz. Dirt is, Grid is. Casual tömegjátékok, Dunát lehet belőlük rekeszteni. Remélem az F1 nem lesz ilyen. Különben igencsak maradós a Forzánál minden téren. (Még ha nem is Forma1...) 
- 

menalcas őstag A Grid és a Dirt 3 jöhet remélem legalább olyan jók lesznek mint előzőek  
- 

h-yle addikt Operation Flashpointból összehozhatnának egy vállalható verziót. Kineckt és Move támogatást oldják meg rendesen.  
- 

Enton addikt Jöjjenek csak nyugodtan. Mindkettő remek játék.  
- 

sagesz93 addikt ezaaaaaaaaaaaaaaaaz, végre!!!  
- 

huskydog17 addikt A fejlesztőcsapat neve két helyen rosszul van írva! Amúgy én még a Dirt 1 -el sem tudok egyelőre játszani, nemhogy a többi jó cuccukkal.  
- 

bigadam94 tag Nem is értem, eddig miért nem kapott folytatást a GRID.. Kedvenc autóversenyem mindmáig, remélem a folytatás is hasonló minőségű lesz.  (#3) Sicilian: Nem volt semmi baj a billentyűzetes irányítással.. Persze, kényelmesebb joystickkal, de egyáltalán nem lehetetlen anélkül játszani. 
- 

rozsomak96 tag A Grid agyrobbasztóan jól sikerült. Nagyon várom a következőt  
- 

Blaise veterán F1 2010, Dirt 3, Grid 2...jó lesz ez így  
- 

GuruZone őstag igen , végre.  
- 

blazsey2 senior tag Hát a Grid-ből már rég itt lenne az ideje a második résznek  
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha ez nem akkor semmi sem igazi HC .
 ha ez nem akkor semmi sem igazi HC . 

,ás már várjuk az őszt mert jönnek a jobbnál jobb játékok
 ,ás már várjuk az őszt mert jönnek a jobbnál jobb játékok