Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
De ez rengeteg multis játékra igaz többen játszák simán és nem veszik kurva komolyan ergo nem ebből élnek meg, szóval elsődlegesen nem biztos hogy minden multis játékot a hc gémereknek készítenek, mert manapság már minden hugy játékból csinálnak lanokat...miközbe alkalmatlan rá. Szóval ez is ki lett találva hogy casual hogy mindig mindent meglehessen különböztetni. Kezdve ott hogy szerintem sc2-nel pont a single ami nagyobbat üt mint a multi. Multibról láttam egy két videót, nekem ez rohanok stílus nem jön be, nyomkodják a bill-t ezerrel, számomra semmi élvezetes nincsen ebbe a kapkodásba, igaz nyilván csak így lehet érvényesülni multiba, különben kikapsz a pitsába.
-
BalaNce87
addikt
Most nem azért de az utóbbi játékok amik 2 év alatt jelentek meg, annak 90%-a casual játék. A forzat nem ismerem, viszont ha multizni akarsz akkor tejelned kell érte, grid-be meg jó a multi (és ingyenes ugye számítógépen), persze ha nem roncsderbizni akarnak az emberek, de ph-s arcokkal jókat játszottam. Mondhatni a starcraft 2 is casual játék, mert kurva sokan fogják játszani, és hát nem a hc játékosoknak készült elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows Insider Program
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest