Új hozzászólás Aktív témák

• Intruder2k5

MODERÁTOR

Tapasztalatok...

200+ óra üzem után is kijelenthetem, hogy stabil a firmware, és természetesen vele együtt a modem is. A memória fogyasztásra vonatkozó fentebbi soraimat továbbra is fenntartom, miszerint némileg csökkent a firmware össz-memóriaigénye a korábbiakhoz képest. A vonalam nekem mindig is jó volt, a jelerősséggel, veszteséggel, zajjal, stb... problémám sosem volt, a sebesség vonatkozásában, a gyári sw-hez viszonyítva azt tudom mondani, hogy mindenféle különleges beállítások nélkül, mintegy 5-8%-al lett gyorsabb a kapcsolat ezzel a firmware-el. Ez leginkább a feltöltésben nyilvánul meg, ahol eddig 50-51kbyte/sec volt az a sebesség, amit átlagosan el lehetett érni, ezzel az fw-vel ez most 53-55 közötti átlagokat hoz, a routerem (ASUS RT-N16 & Tomato RAF by Shibby Firmware) mérései szerint. Ha jól emlékszem, akkor az 1.4-es verzió óta használom ezt a firmware-t, és bár közben volt(ak) olyan kiadás(ok), ami(k) esetében nem voltam 100%-ig meggyőződve arról, hogy jobb lett, mint az előző verzió, de az 1.9-es most minden kétséget kizáróan ilyen! Aki tehát még nem frissített, annak javaslom, hogy mielőbb tegye meg, dchard-nak pedig megint csak köszönjük a munkáját! :)

Új hozzászólás Aktív témák