- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tapasztalatok...
200+ óra üzem után is kijelenthetem, hogy stabil a firmware, és természetesen vele együtt a modem is. A memória fogyasztásra vonatkozó fentebbi soraimat továbbra is fenntartom, miszerint némileg csökkent a firmware össz-memóriaigénye a korábbiakhoz képest. A vonalam nekem mindig is jó volt, a jelerősséggel, veszteséggel, zajjal, stb... problémám sosem volt, a sebesség vonatkozásában, a gyári sw-hez viszonyítva azt tudom mondani, hogy mindenféle különleges beállítások nélkül, mintegy 5-8%-al lett gyorsabb a kapcsolat ezzel a firmware-el. Ez leginkább a feltöltésben nyilvánul meg, ahol eddig 50-51kbyte/sec volt az a sebesség, amit átlagosan el lehetett érni, ezzel az fw-vel ez most 53-55 közötti átlagokat hoz, a routerem (ASUS RT-N16 & Tomato RAF by Shibby Firmware) mérései szerint. Ha jól emlékszem, akkor az 1.4-es verzió óta használom ezt a firmware-t, és bár közben volt(ak) olyan kiadás(ok), ami(k) esetében nem voltam 100%-ig meggyőződve arról, hogy jobb lett, mint az előző verzió, de az 1.9-es most minden kétséget kizáróan ilyen! Aki tehát még nem frissített, annak javaslom, hogy mielőbb tegye meg, dchard-nak pedig megint csak köszönjük a munkáját!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Airsoft
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest