Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- LG LCD és LED TV-k
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mr-Pamacs senior tag Sziasztok Olyan gondom lenne hogy szakadozik (router szerint van kapcsolat csak adatforgalom nincs) a netem kb 2 hónapja. Hívtam a T-online-t elvileg találtak egy hibát amit javítottak, de ugyan úgy szakadozik. 
 Egy D-link 321B modem és egy Tp-link WR941ND (v5) router van.Egy időben ha megszakadt a netem akkor a routerbe se tudtam belépni (vagy csak nagy nehezen, sokadik próbálkozásra). Ha újraindítottam a routert a felületén keresztül akkor helyrejött és bírta 2-3 órát. Mostanában már normálisan működik a router felülete a kapcsolat szakadásakor, és egy sima újracsatlakozás általában segít. De van hogy csak a két eszköz teljes áramtalanításával működnek normálisan. 
 Max 3 éves mind a kettő, gyári firmwarekkel. A routeren a legfrissebb fw van.Ki lehet valahogy zárni hogy melyik hibázik (anélkül hogy kikötném a routert a sorból)? Esetleg nem is nálam van a hiba hanem a hálózat rossz? '87 körül csinálták itt a hálózatot. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest