- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveBeard
senior tag
Szia!
Azért nem írtam kérdést, mert csak azt akartam megmutatni ezzel a képpel, hogy ugyanaz a helyzet nálam is, mint rostironnál . Most váltottam 15 megabites netre és látható a képen mennyit kaptam. Ez stabilan annyi. A váltás óta rendszeresen szakadozik a net, (most is megszakadt miközben írom a hsz-t) de az igazsághoz hozzátartozik, hogy elég nagy a káosz a vezetékezés körül, azt is rendbe kéne tennem, a modem is más helyre került, bár ettől javulni kellett volna, mert 6m-rel lett rövidebb a modem felé a vezeték.
Az SNR lockot én is kiszúrtam
Normális - 3 órás - DMT-vel való mérést nem is tudok végrehajtani, mert olyan földöntúli csipogás jön a gépből, hogy a Csillagok Háborúja film hangmérnöke is megirigyelhetné.
Majd félbe is szakad a mérés.
Ha minden a helyére kerül, majd csinálok egy mérést, ha összejön...
Addig is egy helyzetkép..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest