- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Nézd, ezt onnan érdemes közelíteni amit ROBOTER is mond, hogy megnézed a 150-200k ársávot és ha tudsz és szeretnél ebből a sávból választani fogyasztóként akkor a csúcs Samsung, Sony, HTC, Apple, stb készülékek lesznek a fókuszodban. Van olyan ismerősöm is aki megtehetné, de egyszerűen nem érdekli a telefon, jól elvan valami olcsó hagyományos mosóporral. Mondjuk azt nem tudom mitől olyan jó függetlenül venni ilyen szintű telefont alap esetben, amikor úgyis kell hozzá egy normális csomag, hogy ki tudd használni a tudását. Na meg nem kell mindig feltétlenül megvenni a legújabbat, bár ha családon belül ciklizálnak az iPhone-ok akkor bizony az éri meg a legjobban. Az alul kieső modellt még mindig el lehet adni normálisan, még függetlennek sem kell lennie. 50-60k máris jön le az új árából, amit persze csomagban vesz az ember. Apple-nél ez működik, Samsungnál nem tudom mi a helyzet, ott kéthavonta hoznak ki valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A bevált, bejáratott ösvények helyett egy új utat jár a német gyártó a Leica T-System rendszerével.
- DZOfilm Pictor Zoom 20-55 & 50-125 T2.8 cine lencse
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EF-EOS M adapter -Újszerű-
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (6000 vagy 42200 expoval)
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest