- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Épp ezaz, hogy nem teszi... hibaüzenetet dob ilyenkor, és kész. Direkt csak 3GB-ot írtam egy lemezre, lezártam, és utána ment volna a felirat, de nem... (az íróm topicjában bent vannak a részletek, fogalmam sincs miért teszi ezt, de mások se tudtak mit mondani rá.) Egyszerűen csak olyankor hajlandó feliratozni, ha teljesen üres a lemez még.
-
Male
nagyúr
Nekem is így sikerült: elöbb a felirat, aztán az adatok rá... valamiért fordítva nem engedi
#22: A CD-ket tényleg kikezdte, néha egy idő után a túloldalról is jól olvasható volt a felirat, viszont a DVd ilyen szempontból eléggé védett, mert nem csak egy lakkréteg van a fényvisszaverő fölött, hanem egy rendes műanyag lemez. (Ezért volt szimpatikusabb nekem a HD-DVD is a BR-rel szemben....)
-
Male
nagyúr
Így van... valószínüleg csak jogdíjat nem akartak fizetni érte, így ugyanazt megkapod más néven. (mondjuk ezzel a feliratozással nekem midnig bajom van... vagy nem hajlandó megcsinálni, vagy belecsúszik az adatba... a durva, hogy utána is simán vissza lehet olvasni az egész lemezt, pedig láthatólag belelógott
)
Jah, végre sikerült az egész előlapot kitölteni logokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gitáros topic
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- EA Sports WRC '23
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged