Legfrissebb anyagok
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Szerintem a szoftver miatt. Persze nem tudom, mit hasznalsz, de elvileg ha a vertical sync be van kapcsolva, akkor nem lenne muszaj rocognie. Viszont sima grafkartyas konfigok alapbeallitasban sima double bufferelest tudnak, vagyis hosszu ido alatt tok konnyu lekesni a kovetkezo vsyncet, foleg ha kozben mast is csinal a gep. Professional video outputhoz dedikalt kartyat szoktak hasznalni, amin joval hosszabb buffereles van, ami biztositja, hogy ne kessen le semmit a kovetkezo kep. En DVS-t szoktam hasznalni, csak az otthonra nagyon draga, az olcso megoldasokat elvileg a Blackmagic Design kartyai kozott lehet keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- NVIDIA Founders Edition GeForce RTX 3080 Ti 12GB w/ 12 Pin Cable
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest