- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#06658560 #18 üzenetére
"Nagyfogyasztók,leírtad, nem nagy szolgáltatók. Ha jól tudom Paks nem fizet az ELMÜ-nek azért, mert nagy mennyiségű áramát használják a fogyasztók.": mert az összes többi közműnél nem lehet szétválasztani a költséghelyet és a profithelyet. csak a neten.
szeretnélek megnyugtatni, hogy képes vagyok úgy elérni azt, amit akarok, hogy minden leírt szabályt az utolsó betűig 100%-ban megtartok és közben az ügyfélnek ez nagyon fáj. Csak nem akarom, mert a vidéki szolgáltatók tulajdonsága, hogy közel vannak az ügyfélhez. Én látom az embereket, nekem nem arctalan tömeg, nem egy rekord a customer táblában, nem úgy, mint a nagy multiknál, akik pesten ülnek az irodába. én azt szeretném, hogy az ügyfelem jól járjon, én meg ne járjak rosszul. ha eközben egy számomra ismeretlen, távoli cég szív, hát így járt. semmi nem indokolja, hogy szeretetszolgálatot játsszak egy amcsi multival.
ezt a felfogást az is indokolja, hogy a gugli sok éve pontosan ugyanígy viselkedik velem is meg az összes userével is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest