Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz #06658560 #18 üzenetére

"Nagyfogyasztók,leírtad, nem nagy szolgáltatók. Ha jól tudom Paks nem fizet az ELMÜ-nek azért, mert nagy mennyiségű áramát használják a fogyasztók.": mert az összes többi közműnél nem lehet szétválasztani a költséghelyet és a profithelyet. csak a neten.

szeretnélek megnyugtatni, hogy képes vagyok úgy elérni azt, amit akarok, hogy minden leírt szabályt az utolsó betűig 100%-ban megtartok és közben az ügyfélnek ez nagyon fáj. Csak nem akarom, mert a vidéki szolgáltatók tulajdonsága, hogy közel vannak az ügyfélhez. Én látom az embereket, nekem nem arctalan tömeg, nem egy rekord a customer táblában, nem úgy, mint a nagy multiknál, akik pesten ülnek az irodába. én azt szeretném, hogy az ügyfelem jól járjon, én meg ne járjak rosszul. ha eközben egy számomra ismeretlen, távoli cég szív, hát így járt. semmi nem indokolja, hogy szeretetszolgálatot játsszak egy amcsi multival.

ezt a felfogást az is indokolja, hogy a gugli sok éve pontosan ugyanígy viselkedik velem is meg az összes userével is.

Új hozzászólás Aktív témák