- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#06658560 #18 üzenetére
"Nagyfogyasztók,leírtad, nem nagy szolgáltatók. Ha jól tudom Paks nem fizet az ELMÜ-nek azért, mert nagy mennyiségű áramát használják a fogyasztók.": mert az összes többi közműnél nem lehet szétválasztani a költséghelyet és a profithelyet. csak a neten.
szeretnélek megnyugtatni, hogy képes vagyok úgy elérni azt, amit akarok, hogy minden leírt szabályt az utolsó betűig 100%-ban megtartok és közben az ügyfélnek ez nagyon fáj. Csak nem akarom, mert a vidéki szolgáltatók tulajdonsága, hogy közel vannak az ügyfélhez. Én látom az embereket, nekem nem arctalan tömeg, nem egy rekord a customer táblában, nem úgy, mint a nagy multiknál, akik pesten ülnek az irodába. én azt szeretném, hogy az ügyfelem jól járjon, én meg ne járjak rosszul. ha eközben egy számomra ismeretlen, távoli cég szív, hát így járt. semmi nem indokolja, hogy szeretetszolgálatot játsszak egy amcsi multival.
ezt a felfogást az is indokolja, hogy a gugli sok éve pontosan ugyanígy viselkedik velem is meg az összes userével is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Fujifilm X
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest