Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
#65675776 #33 üzenetére
"Valaki mondja már meg nekem, hogy stratégiai játéknál mi a bánatot számít a grafika?"
Miért ne számíthatna? Ott a CoH, a Supreme, az AoE III, az új Anno, Medieval stb. Szerintem igenis sokat dob egy igényes jól felépített grafikus motor bármely játékon legyen az rts, tps, fps, vagy éppen platform. Egy RA grafikával ma már meg se nézné szinte senki a játékot. Ahogy halad a kor úgy fejlődik a játékipar. Szerintem ez így van rendjén, és igenis fontos szempont számomra is, hogy egy rts a látvánnyal is megfogjon legalábbis eleinte. Pl. a CoH -al így ismerkedtem meg. Először mivel nem láttam át a játékmenetet annyira, így a grafika meg a fizika szögezett a monitor elé, aztán fokozatosan ismertem meg a játék mélységeit. Így most már a grafikai nem olyan fontos de azért igenis számít mert számomra sokat dob rajta.
Az irrealitás témakörében viszont tökéletesen egyetértek. A mi univerzumunkban is a lépegetők harci robotoké a jövő. Lézerfegyverekkel railgunokkal kiegészítve.
Persze az lehet, hogy túlzásba viszik őket egy játékban. A sebzések páncélok stb. -vel kapcs. Mivel ezek játékok így felesleges a tökéletes realitást keresni bennük. Ha így lenne akkor a II. VH-s játékokban egy flak88-as lövéssel osztagokat döntene ki, és minden golyó egyből ölne szinte. Elég pörgős lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- DOOM - The Dark Ages
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Óra topik
- E-roller topik
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- DJI Goggles Integra drón szemüveg
- Asztali Konfig - z97 - 4770K - Sapphire RX580 8GB- 8 GB DDR3
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest