Új hozzászólás Aktív témák
-
varga911
senior tag
Vajon az 160GB-os 5400.3-ban is egy lemez van? A specifikációja nem árult el nekem semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Scalpel
senior tag
Nálam gyárilag Hitachi 7K100-as szériájú vinyó van a notiban. Amíg NHC-ben meg nem láttam, hogy 7200-es, nem is tűnt fel, nem igazán melegszik. A Hitach a 7K200-asra az mondja, hogy az 5400-asokkal azonos fogyasztású, de gyorsabb meghajtó. Ez persze az alacsony bitsűrűség miatt már nem minden felhasználásban igaz, de fogyasztásban tényleg 5400-asokkal egy szinten van.
Már alig várom, hogy 30k-körül lehessen venni 250-es 7200-ast. Hajrá, az SSD meg menjen a sunyiba azzal a rövidke élettartamával és magas árával.Kíváncsi vagyok, hogy az új Seagate mit alkot majd teljesítményben, mert az eddigieket a 200GB-os Hitachi 7K200 eléggé elverte...
-
Hebry
senior tag
Notimban gyárilag 7200-es vinyó van, és nem érzem egyáltalán melegnek, és a sebessége is nagyon kellemes, csak eddig az ára volt vészes.
Reméljük, hogy ez is szépen elkezd csökkenni.Az SSD érezteti a hatását, bár piacképtelen áron, de van alternatíva. Valamivel elő kell jönni a Vinyógyártóknak.
-
-
lorcsi
veterán
hogy hűtik le ezeket a kis , de nagtyon gyors winyókat?
még a 3,5 is nagyon melegszik nagyobb felületeneladó: vadi új soundcore motion+
-
polip
addikt
egészen pontosan egyelőre csak a 1730-aknál került be az opciós listába
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Solicidium
aktív tag
Most, hogy egyre több gyártó beszáll, végre talán így csökken a 7200-es notivinyók ára, mert idáig túlzottan drágák voltak az 5400-esekhez képest. Sebességben/átlagos keresési időben már úgy néz ki, hogy felnőnek a 3,5"-ökhöz. Jó megoldás lehet pl. egy mATX gépbe, ahol a teljesítmény is szempont.
Rég volt már teszt 7200-es notivinyókról és azóta fejlődött a technika. Kíváncsi lennék a hangjára egy 5400-eshez képest és a sebességére egy 3,5"-öshöz viszonyítva. Biztos sokan kíváncsiak lennének egy 2,5" vs 3,5" tesztre a mostani vinyókkal. -
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
lapa
veterán
ha jól tudom korábban csak a hitachinak volt, nem is volt túl drága a 60gb a mainstream 80gb 5400-es / 4200-es lemezekhez képest. azokhoz képest meg egy álom volt a teljesítménye.
egyébként biztos lassabbak valamivel, mint a nagyok, de szerintem simán használhatók akár desktopban is. az egyetlen problémás talán a gamezok betöltése lehet. az új notivinyómmal is meg vagyok elégedve, ez már sata2 ha minden igaz (nemtom most a gyártót), elég gyors még úgy is, hogy sata és nem ahci módban használom.
még kicsit lejjebb megy az áruk és nálam biztos beugrik 2 nagyobb az otthoni gépbe a mostani 3,5" raid0 helyére, azok meg megmaradnak letiltós-engedélyezős takarékos háttértárnak.
-
micro
addikt
De milyen a sebessége?
Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
t72killer
titán
Mindigis jó látni az ilyen fejlődést, egyreinkább előtérbe kerül a sebesség a mobil HDD-knél. 3-4 éve még a legtöbb gyártónak nem is volt 7200-as modellje, ma már szinte mindnek van (hitachi, seagate, samsung) 200 - és mostmár 320GB-os, 7200rpm-es modellje. Kíváncsi leszek, mikorra érik el a terabyte-os határt
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest