Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz DamianB #8 üzenetére

Kb egy órája van meg a topik, amikor olvastalak amott, akkor csináltam. Ez a modern sütők mellett simán megfér, de más kategória, de kis mennyiséghez piszok gyorsan, egyszerűen megoldva sokkal jobb, mint a konyhai sütő.

ubyegon2: nagyon jól néz ki nagyon várom ha be dobsz pár ilyen recepetet én kíváncsi lennék rá .

Köszi, örülök, ha tetszett. Remélem lesz olyan recept, amit érdemes lesz ide bedobni, elég messze állok a konyhai dolgoktól. :D Gyorsan túl akarok lenni az evésen, ebben is jó ez a szerkezet. Ha főznek rám, azt úgy el bírom viselni, de ha nekem kell csinálni.....ettől a 15 perces látványtól és illattól olyan éhes lettem, hogy a húst még külön bedobtam 10 percre és csak tányérra dobálva már rá is ugrottam.

Volt két vastagabb szelet, azt még 7-8 percre visszaraktam, amíg ezt eltüntettem. Szerintem látszik a képen is, hogy abszolút nincs kiszáradva.

A karajt amúgy sóztam, borsoztam, majoranna egy kevés meg fokhagymakrém, olajjal meglocsoltam és jól átmasszíroztam így. 10 perc után már dobtam sütőbe, nem érződött rajta az egynapos pácolás hiánya.

Új hozzászólás Aktív témák