Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kb egy órája van meg a topik, amikor olvastalak amott, akkor csináltam. Ez a modern sütők mellett simán megfér, de más kategória, de kis mennyiséghez piszok gyorsan, egyszerűen megoldva sokkal jobb, mint a konyhai sütő.
ubyegon2: nagyon jól néz ki nagyon várom ha be dobsz pár ilyen recepetet én kíváncsi lennék rá .
Köszi, örülök, ha tetszett. Remélem lesz olyan recept, amit érdemes lesz ide bedobni, elég messze állok a konyhai dolgoktól.
Gyorsan túl akarok lenni az evésen, ebben is jó ez a szerkezet. Ha főznek rám, azt úgy el bírom viselni, de ha nekem kell csinálni.....ettől a 15 perces látványtól és illattól olyan éhes lettem, hogy a húst még külön bedobtam 10 percre és csak tányérra dobálva már rá is ugrottam.
Volt két vastagabb szelet, azt még 7-8 percre visszaraktam, amíg ezt eltüntettem. Szerintem látszik a képen is, hogy abszolút nincs kiszáradva.
A karajt amúgy sóztam, borsoztam, majoranna egy kevés meg fokhagymakrém, olajjal meglocsoltam és jól átmasszíroztam így. 10 perc után már dobtam sütőbe, nem érződött rajta az egynapos pácolás hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest