Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Házimozi belépő szinten
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mini-ITX
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Pár év? Pár hónap és a felére csökken az ára. De egy forintot se adok szar játékért. Ne azt itéld el aki kipróbálja-végigtolja és emberi áron megveszi.
Ha mindenből lenne egy 10-20 perces demó visszaszorulna a warez. Ki tudom próbálni és ha érdekel akkor megveszem. Mivel nem tudom kipróbálni ami nem az én hibám!!! ezért alternativ megoldásokat kell alkalmaznom. Ha már kiadok valamiért pénzt az legyen olyan hogy megérje érte kiadni a pénzt ne olyan hogy átb@szva érezzem magam az első 10-20 perc után!!!
A warez a demótól nem szünik meg. Mindig van valaki aki letölti és aki feltöri. De nem mindenki végigjátszani akar. A GTA4et is kipróbáltam és később megvettem. Annyit ért amennyiért a karácsonyi steames akcióba kértek érte. A Dawn of War2őből volt demó! Kipróbáltam elkeseretitett és nem is voltam kiváncsi a teljesre. Ez ennyire egyszerü. Adjanak esélyt hogy kipróbálhassam. Videókon minden szép de a valóság mindig másképpen fest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 70 (FNE-NX9), 8/256GB, 5G, Dual SIM, Éjfekete, független, garanciális
- Eladó ASUS ROG Claymore II RGB RX HU Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- Eladó ASUS Rog Spatha X Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi