Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
Ezzel részben egyet is tudok érteni. A másik sikertelen döntéseiből gúnyt űzni tényleg gáz, bármelyik oldal csinálja. Főleg, ha elmegy ad hominem támadás irányába.
Az, hogy valakinek a nyeresége egy másik ember veszteségéből kell, hogy fakadjon viszont nem igaz. A piac nem egy zero sum game. Természetesen vannak nyertesek és vesztesek, de a kettő összege nem nulla. Szóval az, hogy "akik kriptóznak azok megkopasztják a kisbefektetőket" így ebben a formában nem helytálló. Az meg végképp nem, hogy minden kriptos ezt csinálni, pl én sem.
Ez egy kevésbé szabályozott, nagy volatilitással rendelkező, fejlődő, innovatív piac. A rizikó is pont ehhez mért. Sajnos rizikókezelés tekintetében elég homály van a társadalomban, nem kell ehhez kripto, elég a svájci frankos hitelekre, questor-ra, mostani változó kamatozású lakáshitelekre gondolni. -
aujjobba
addikt
Nekem ezzel a "megkopasztas" definicioval van problemam.
2020 februarban kezdtem tozsden befektetni ETF-ekbe, epp amikor zuhantak az arfolyamok mint a ko.
Tulajdonkeppen az ertelmezesed szerint en megkopasztottam a szegeny kisbefektetoket, mert olcson megvettem a reszvenyalapokat, amiket ok valamikor dragan vettek?
Egy uzleti tranzakcionak ket oldala van, csak akkor tudok olcson venni, ha valaki a tuloldalt olcson akar eladni, maskepp nem megy.
Az a kisbefekteto az eladoi oldalon kifejezett szandekat adta, hogy "kopasszak meg", hiszen beadta az eladasi ajanlatat, alacsony aron.Vagy szerinted ilyen esetben mit kellene csinalni?
Megvarni amig visszamennek "tisztesseges szintre" az arfolyamok, es csak akkor vasarolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest