Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Nekem ezzel a "megkopasztas" definicioval van problemam.
2020 februarban kezdtem tozsden befektetni ETF-ekbe, epp amikor zuhantak az arfolyamok mint a ko.
Tulajdonkeppen az ertelmezesed szerint en megkopasztottam a szegeny kisbefektetoket, mert olcson megvettem a reszvenyalapokat, amiket ok valamikor dragan vettek?
Egy uzleti tranzakcionak ket oldala van, csak akkor tudok olcson venni, ha valaki a tuloldalt olcson akar eladni, maskepp nem megy.
Az a kisbefekteto az eladoi oldalon kifejezett szandekat adta, hogy "kopasszak meg", hiszen beadta az eladasi ajanlatat, alacsony aron.Vagy szerinted ilyen esetben mit kellene csinalni?
Megvarni amig visszamennek "tisztesseges szintre" az arfolyamok, es csak akkor vasarolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Wireless Controller - Robot White (2020) 2026.08. 25.
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest