- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Ezzel nem tudok egyeterteni.
Ha ez a kisbefekteto egy rossz hirre azonnal bepanikol, akkor a szememben csak egy remego kezo szerencsevadasz, aki nem merte fel mibe fekteti a penzet.
Felcsillant a szeme amikor latta mennyit keresnek ezzel masok, es esz nelkul beleugrott.
Ne is haragudj, de az ilyen tipusu kisbefektetoket nem tudom sajnalni. -
aujjobba
addikt
Nekem ezzel a "megkopasztas" definicioval van problemam.
2020 februarban kezdtem tozsden befektetni ETF-ekbe, epp amikor zuhantak az arfolyamok mint a ko.
Tulajdonkeppen az ertelmezesed szerint en megkopasztottam a szegeny kisbefektetoket, mert olcson megvettem a reszvenyalapokat, amiket ok valamikor dragan vettek?
Egy uzleti tranzakcionak ket oldala van, csak akkor tudok olcson venni, ha valaki a tuloldalt olcson akar eladni, maskepp nem megy.
Az a kisbefekteto az eladoi oldalon kifejezett szandekat adta, hogy "kopasszak meg", hiszen beadta az eladasi ajanlatat, alacsony aron.Vagy szerinted ilyen esetben mit kellene csinalni?
Megvarni amig visszamennek "tisztesseges szintre" az arfolyamok, es csak akkor vasarolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest