Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
válasz
Mr.Csizmás #65 üzenetére
A valódi az kritikus rendszerfolyamat és nem tudod leállítani. Ha az egyiket le lehet feladatkezelővel szedni, akkor az vélhetően féreg, keress rá ezen a néven első körben, aztán lehet, hogy csak ilyen egyszerű, talán az msconfig-ban is megjelenik. Ha bonyásabb, akkor eltérő név alatt fut (ProcessExplorer megmondja), msconfig-ban nem látszik (.../WindowsNT/CurrentVersion/Winlogon kulcsból, meg pár más helyről indulhat pl), stb. Win7 alatt nem tudom, hogy létezhet-e esetleg szolgáltatásként két példányban, azzal keveset foglalkoztam eddig. Ha két fájl is van belőle, akkor a virustotal.com segít megmondani, hogy miféle, aztán aszerint lehet tovább bogozni, keresni a kártéteményeit, bejegyzéseit.
-
chepavel
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #65 üzenetére
Process explorer, ami megmondja, h mi a plusz folyamat "gazdája".. Onnan pedig már el lehet indulni hibakeresni, vagy forradalmárként írtani..
-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Mr.Csizmás #47 üzenetére
Ja, észre se vettem. Az mar mas, ahogy Tallérossy Zebulon mondaná
Új hozzászólás Aktív témák
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest