-
PROHARDVER!
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
laktop
tag
Megint volt egy kis időm ...
Kipróbáltam az érdekesség kedvéért a dd-wrt-t. Viszont telepítés után itt sem volt netem (A kábel modem DHCP-én osztja ki a TP-Link routeremnek az IP címet.), csak akkor, ha a routeremben a DHCP client-t a WAN kapcsolatnál átállítottam statikus-ra (kézzel beállítottam a modem által osztandó IP-t, majd a modem IP-jét, mint átjárót, a maszkot, meg a két DNS címet).
Így rögtön volt netem. Ezt megpróbáltam vargalex firmwarerrel is, és ott is működött. Ezután újból próbálkoztam vargalexxel, meg a dd-wrt-vel is visszatenni DHCP-re a wan-t, de mindegyik esetben rögtön megszünt a net. Ezen még a router rebootja és a modem rebootja sem segített.
Mindkét firmware-nél vagy azt írja a WAN-nál, hogy "Not connected" vagy pedig a router LAN címét (192.168.1.1). Ezt sem értem.
Most ez van (volt, mert visszatettem a gyárit, különben nem lenne net):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tetszetős specifikáció ellenére vételára más hasonló eszközhöz képest lényegesen alacsonyabb.
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i5-HQ I 12GB I 500GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest