- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
laktop
tag
Sziasztok!
Régen jártam már erre, még rendben ketyeg routerem.
Időközben változott a helyzet, van olyan OpenWRT, ami már képes kezelni a HW NAT-ot és nem kell ahhoz a gyári firmware-t használni? Vargalexé volt fenn korábban egy jó ideig, de az 1gigás digi miatt kellett akkor visszatennem a gyárit. -
laktop
tag
válasz
rviktor25 #5765 üzenetére
Köszi a választ, én is erre tippeltem. Át is álltam vargalexről a gyári firmwarre. Most a routeren keresztül bekapcsolt NAT-tal is ugyanakkora sebességet (kb 480Mbps) mérek, mint router nélkül, direktben a modemen keresztül.
De nem kevés ez így a 800-900 határhoz? Igaz, hogy a garantált sebesség 300Mbps, de akkor is keveslem. Lehet ezért reklamálni?Most meg amúgy azon szenvedek, hogy miért nincs internet kapcsolat egyik készüléken sem, ha wifin kapcsolódok a routerhez!?
-
laktop
tag
Sziasztok!
Ma bekötötték a DIGI1000-et. Mit kellene tudnia ennek routernek? Kék LED-es, 1.5-ös verziójú. Direktbe a modemre kötve a PC-ét 500Mbps körül mérek le- és 200Mbps körül feltöltésnél. Ha a routeren keresztül, akkor 260Mbps fölé még nem ment a mérés letöltéskor, de a 200Mbps feltöltést ekkor is viszi. Kevés a router az 1000-es nethez? -
laktop
tag
Az a baj, hogy több gépen nem én vagyok gazda, meg már fenn van a driver pár gépen, vagy ha nincs az első ok miatt bármikor felteheti a felhasználó a saját gépére azt.
Olyasmi megoldásra gondoltam Luci alatt, mint ami a PC-n lehetséges, hogy csak bizonyos felhasználók számára osztok meg egy könyvtárt, meghajtót, eszközt. Ez megoldható a routerben is a nyomtatót illetően? -
laktop
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudom elérni azt, hogy a routerre vezetékes LAN-on, vagy WIFI-n keresztül csatlakozó gépek közül csak bizonyos gépek tudjanak az USB-be dugott nyomtatón nyomtatni és a többi ne is lássa a nyomtatót? Vargalex féle cucc van a vason. -
laktop
tag
Sziasztok!
Vargalex openwrt van a vason. Hogyan lehet megnézni, hogy egy adott LAN-os gépnek mekkora a pillanatnyi, vagy az átlagos adatforgalma? Köszi -
laktop
tag
Jól gondolom, hogy gond nélkül viszi a Diginet 100 Pro (100/100) netet kábelen és wifin is?
-
laktop
tag
Lehet, és ha igen, akkor a routerhez PC-én lévő könyvtárat csatolni? (vargalex 1.1.7)
-
laktop
tag
válasz
krealon #4383 üzenetére
Ezek a szöveges konfig fájlok engem is érdekelnének. Eddig csak Luci alatt állítottam a konfigurációt. Hogyan férhetek hozzá a fájlokhoz, és pontosan melyik fájlok azok, amiket kezelnem kellene? (MAC cím szűrést használok, DHCP, tűzfal beállítások, WIFI 2,4GHz és 5GHz konfig)
-
laktop
tag
A routeren vargalex féle build fut. Két gép közötti fájl másolás stabilan 1 MB/s sebességgel megy, ami szerintem elég kevés. Az egyik gép wifin (2,4GHz), a másik gép kábelen lóg a routeren. Hogyan lehetne a másolási sebességet feljebb tornázni?
-
laktop
tag
A baj már ott kezdődik, hogy nincs elég szabad hely a rrdtool telepítésére. 240kb a szabad, neki meg elvileg 261kb kellene.
250kb szabad helyem volt korábban, de mivel a transmission-t nem használom, úgy gondoltam, hogy két csomagját törlöm. Erre nem hogy nőtt volna a szabad helyem, hanem csökkent -
laktop
tag
Sziasztok!
A routeren vargalex v1.1.7 r35342 fut. Az egyik LAN portjából leállok az alattam lakó öcsémékhez, ahol egy Linksys routeren tovább van osztva a net. Arra lennék kíváncsi, hogy az öcséméknek és a nálam lévő másik három számítógépnek külön-külön mennyi a net forgalma. Hogyan tudom ezt megnézni? A Hálózat-Interfészek-WAN alatt az egész összegét látom csak.
Esetleg a felcsatlakozó számítógépekről (külön-külön) hasonló információt lehet látni valahogyan?
Állítsak be külön interfészeket, vagy VLAN-okat? Vagy egyszerre a kettőt? Oké, de ehhez én láma vagyok. Tudna valaki szájbarágósan segíteni rajtam?
Nem az internetadó miatt lenne rá szükségem -
laktop
tag
Ja igen, ezt láttam. Erre írtam, hogy ha csak egy idő tartományt adok meg a További argumentumok sorban, akkor működik a dolog. Viszont ha egymás után több idő tartományt adok meg ugyanabban a sorban, akkor nem működik. (esetleg valami összefűző karakter [' vagy | vagy más] kellene a különböző idő tartományok közé?)
Amúgy van egy megoldás: külön fel kell venni a a Forgalmi szabályokban az adott számítógépet annyiszor, ahány idő tartományt meg szeretnék adni és akkor már működik a dolog. De ez szerintem elég barkács megoldás, ha pl. 6-7 számítógépről van szó és minden számítógépet a hét minden egyes napján más-más időben akarok felengedni a netre. Akkor legalább 7*7=49 szabályt kellene felvennem
Biztosan van egyszerűbb megoldás.
-
laktop
tag
válasz
Intruder2k5 #2904 üzenetére
Köszi, a legnyílvánvalóbb helyen nem is kerestem
Látszik, hogy már régen voltam ott. Már meg is van a formázás, fel is csatolva
-
laktop
tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Hogyan lehet vargalexben egy pendrive-ot vagy egy külső vinyót megformázni ext4-re? Transmissionhoz kellene sima adattárolásra.
2. Hogyan lehet a tűzfalban beállítani azt egy felcsatlakozott eszköznél, hogy csak bizonyos időkben érhesse el a netet (statikus IP kiosztás van MAC szerint)? Az megy simán, ha csak egy fix időben akarom engedélyezni a net elérést. Pl. a forgalmi szabályokban az adott szabály "További argumentumok"-hoz a -m time --weekdays Mon,Tue,Wed,Thu,Fri --timestart 19:00 --timestop 21:00 beírva csak hétköznap 19-21 között engedi a net elérést (az általános beállításban a WAN bemenet eldobásra van itélve). Viszont ebbe az egy sorba hogyan állítom be pl azt, hogy hétfőn 19-21-ig, kedden 18-21-ig, hétvégén meg egész nap elérhesse az adott eszköz a netet? Vagy más megoldás kellene? Kicsit láma vagyok a tűzfalban (is), csak próbálkozom. -
laktop
tag
válasz
Intruder2k5 #2761 üzenetére
Az 54GL-en Tomato van, switchnek van konfigolva (Basic->Network->Type
isabled; Use WAN port for LAN pedig be van pipálva). Így a WAN port egy 5. LAN port lesz.
Azt tényleg rosszul írtam, hogy a 4300 nem oszt címet az 54GL-nek. Az 54GL-ben fix IP van beállítva
Viszont valami csak nem 100%-os ... ha sebességet (speedtest.net) mérek a 4300-ra dugva egy laptopot, akkor 28Mbps/5Mbps-t mérek. Ha viszont a 3925-re dugom a laptopot, akkor 51Mbps/5Mbps. A net elvileg 50/5-ös.
Majd holnap után kipróbálom, ha a 4300-on visszadugom a 3925-től jövő kábelt WAN portból a LAN-ba, és ráhagyom a DHCP-t a 3925-re, hogy akkor jó lesz-e.
-
laktop
tag
No jó lesz a kábel.
Most két Cat5(e) kábel megy le a földszintre. Egy a 3925 LAN2 portjából közvetlenül a lenti STB-be, a másik meg az 54GL-be.
A fenti STB-t a 3925 LAN1 portjával kötöttem össze. 4300 WAN portjába pedig a 3925 LAN3 portjából álltam ki.
A lenti 54GL WAN portját pedig a 4300-as LAN3-as portjával kötöttem össze.A 3925 DHCP-vel oszt címet a 4300-nak és a két STB-nek a 192.168.0.10-14 sávban.
A 4300 DHCP-vel oszt címet az 54GL-nek és minden a 4300-ra és 54GL-re csatlakozó eszköznek a 192.168.1.2-200 sávban.
54GL switchnek konfigolva, wifi aktív. -
laktop
tag
válasz
Intruder2k5 #2756 üzenetére
Nekem is simán ment az STB rádugásáig. Most is ha lehúzom, akkor megint jó, ha rádugom, akkor meg nem.
-
laktop
tag
válasz
Intruder2k5 #2754 üzenetére
Minden csatornát kipróbáltam. Fixen a 6-os csatornán van/volt. Amíg nem dugtam rá a lenti STB-t, addig minden rendben ment.
-
laktop
tag
Így tényleg megy. Thx. De azért van egy kis bibi még.
Több szintes lakásról van szó, ahol a Cisco3925 után van a 4300-as router (kábel a 4300-as LAN portjába), majd onnan tovább a földszintre egy Cat5e kábel egy Linksys WRT54GL-hez (ez a kábel az 54GL router WAN portjába, a router switchnek beállítva tomatoval).Két settopbox (STB) van. Az egyik (az emeleti) közvetlenül a 3925-ből megy (LAN1), a másik (a földszinti) az 54GL-ből van elkábelezve. Mindkét TV tökéletesen megy.
Viszont a wifi ... 3925-ben wifi kikapcsolva, 4300-ban és az 54GL-ben bekapcsolva. A 4300-ra simán lehet csatlakozni wifin (2,4GHz-en és 5GHz-en egyaránt), az 54GL-re meg nem lehet. Állandóan csatlakozna, de szétkapcsol. Akkor megy a csatlakozás, ha az 54GL-en lévő TV ki van kapcsolva. Több telefonnal, tablettel és laptoppal kipróbálva.
Vezetékes netek (asztali PC-ék, laptop) simán mennek minden honnan (4300-ason is és az 54GL-en is).
Nem tudok rájönni a hibára ...
A két emelet között találtam még egy feltekert, elég régi Cat5 (nem Cat5e) kábelt. Majd lehet holnap teszek rá RJ45-ös csatlakozókat és kipróbálom vagy a nethez (THome 50/5 - a két router közé), vagy az 54GL-en lévő TV-hez (lehúzom az 54GL-ről és összekötöm direktben a 3925 LAN2 portját a lenti STB-vel).
-
laktop
tag
Ma bekötötték a t-home IPTV-t. Ha a CiscoEPC3925 modembe dugom be a TV UTP kábelét, akkor annak rendje és módja szerint kap egy IP címet dhcp-n és lehet tévézni. Ha viszont kihúzom a modemből a kábelt és átdugom a routerbe, akkor semmi. Pontosabban mintha kiolvasná valahogy a műsorújságot (mert a képernyő alján kiírja a pontos időt és az aktuális műsor címét), viszont se kép se hang.
A router osztja MAC cím alapján az IP-ket, úgy ahogyan a többi készüléknek. A tűzfalba is felvettem a TV-t ugyanúgy, ahogy a többi készüléket, de nem akar jó lenni.
Azt olvastam a router honlapján, hogy mintha csak a LAN1-en keresztül támogatná az IPTV-t. Át is dugtam, de semmi.
Milyen beállítás hibádzik?
-
laktop
tag
Üvd!
Most olyan gondom lenne, hogy van két tablet (egy Samsung Galaxy Tab és egy noname mittudoménmilyen). WIFI-n, DHCP-én kapja mindegyik (és egy halom másik készülék) az IP-t, a tűzfal be van állítva alapból, hogy az adott MAC címekről engedélyezze a csomagokat, a WIFI-n be van állítva a MAC szűrés, hogy engedélyezze a csatlakozást.Ez mind már egy ideje így van és minden hálózati eszköz simán megy. Pontosabban ment, mert már kb 2 hete ez a fenti két készülék nem hajlandó csatlakozni a hálózathoz, nem kap DHCP-n IP-t és még a rendsznaplóban sincs nyoma, hogy esetleg el lett utasítva a kérésük (csak azokról látni bejegyzést, amik rendben ki lettek osztva ... jó ez így?).
Szerintem már megpróbáltam mindent, visszaellenőriztem 1000szer a MAC címeket, a beállításokat, de nem jutok semmire sem.
Szokás szerint lehet, hogy nem látom a fától az erdőt és egy apróságról lesz szó ... no de hol lehet az az apróság?
-
laktop
tag
Statikusan osztom ki az IP-ket MAC cím alapján a gépeknek (vargalex 1.1.7). Viszont ha egy olyan gépnek,a minek nem osztok IP-t beállítanak fixen egy IP-t (és persze átjárót, maszk ..), akkor ugyan úgy fel tud csatlakozni a hálózatomra és azon keresztül a netre is.
Hogyan tudnám ezt is MAC cím alaján szűrni és fel sem engedni, hasonlóan, mint a wifi-nél?
-
laktop
tag
Én is ugyanígy jártam, de felvilágosítottak néhány hozzászólással feljebb, hogy a 3 antenna nem azt jelenti, hogy erőssebb lesz a WIFI jele (sőt ...), hanem a MIMO-hoz kell (a gyenge wifi egyébként öröktéma).
Én úgy oldottam meg, hogy (két szintes a lakás) levittem az alsó szintre egy Cat5e (nagyobb netnél Cat6) kábelt és ezzel a kábellel kötöttem össze az új WDR4300-at a régi Linksys WRT54GL-lel. A Linksysben beállítottam a WAN portot LAN-nak, kikapcsoltam a DHCP-t, adtam neki egy fix IP-t. DHCP-én a 4300-as oszt IP-ket. Mindkét routerben beállítottam a MAC cím szűrést wifin. Így most az alsó szinten is tök erős a jel, ott a Linksys SSID-re lehet csatlakozni, amire a 4300 oszt IP-t. Fenn-t meg a 4300-asra lehet csatlakozni. Mindkét szinten ugyan látszik a másik wifi-je is, de nagyon gyenge a jelük.
Kicsit barkácsolt megoldáa, meg kell egy kábel is a két router közé, de full jelszinten megy most minden mindkét emeleten. Természetesen mindkét routerre plusz még rá lehet kötni kábellel a többi asztali PC-t is (ahol aztán van sebesség).
Antenna csere esetnén sztem az a bibi, hogy nem igen vannak még olyan erőssebb antennák (legalábbis nem nagy a választék), amik mindkét frekin működnek. Viszont, ha csak az egyik (2,4GHZ) sávon akarsz forgalmazni, akkor meg lehet próbálkozni pl. a 8dB-es antennákkal. Nekem nincs velük tapasztalatom, de biztos van itt fenn olyan, aki már próbálta.
-
laktop
tag
válasz
fabiandaniel #1663 üzenetére
Akkor ha jól értem annyi kell csak, hogy 2,4GHz-en max 19 dBm-et, 5GHz-en max 14dBm-et állítsunk be és máris nem dobál?
-
laktop
tag
Valaki elmagyarázná szájbarágósan, hogy mi célt szolgálnak a Network->Switch-ben lévő VLAN beállítási lehetőségek, mire jó? Mit jelent/csinál a "tagged" és az "untagged" .. no meg az "off"?
-
laktop
tag
vargalex firmware estén milyen ütemezett feladatot (parancsot) adjak meg, hogy a router pl minden nap hajnali 3-kor újra induljon?
-
laktop
tag
Megint volt egy kis időm ...
Kipróbáltam az érdekesség kedvéért a dd-wrt-t. Viszont telepítés után itt sem volt netem (A kábel modem DHCP-én osztja ki a TP-Link routeremnek az IP címet.), csak akkor, ha a routeremben a DHCP client-t a WAN kapcsolatnál átállítottam statikus-ra (kézzel beállítottam a modem által osztandó IP-t, majd a modem IP-jét, mint átjárót, a maszkot, meg a két DNS címet).
Így rögtön volt netem. Ezt megpróbáltam vargalex firmwarerrel is, és ott is működött. Ezután újból próbálkoztam vargalexxel, meg a dd-wrt-vel is visszatenni DHCP-re a wan-t, de mindegyik esetben rögtön megszünt a net. Ezen még a router rebootja és a modem rebootja sem segített.
Mindkét firmware-nél vagy azt írja a WAN-nál, hogy "Not connected" vagy pedig a router LAN címét (192.168.1.1). Ezt sem értem.
Most ez van (volt, mert visszatettem a gyárit, különben nem lenne net):
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
laktop
tag
válasz
vargalex #1525 üzenetére
No megen nem jó valami ...
Annyit csináltam, hogy a Tűzfalnál a facebook.com tiltását beállítottam (kivettem a # jelet a sorok elöl, átírtam az IP-t benne és az időt .. küldés), de a router reboot után nem volt elérhető, és net sem volt megint.
Érdekes módon wifin keresztül elértem a routert egy laptopról.
Az asztali gép böngészőjében minden sütit, előzményt, stb. töröltettem, de semmi, a router még mindig nem elérhető.Laptopról csatlakoztatva visszaállítottam a Tűzfal beálításait az eredetire, majd elküld, és reboot. De az asztali gépről még mindig nem elérhető a router.
A laptopról aztán visszaállítotam a korábbi, a már a jól működő konfigot az openwrt-ben és ezek után már az asztali gépről is elérhető lett újból a router, de net megint nem volt, ahogy korábban. Szokásos T-com modem újraindítás (nem is egyszer), router reboot, de semmi .. net még mindig nincs. Azt vettem észre, hogy nem kap a router IP-t a modemtől (gyári firmwarrel OK minden) még az újraindítások után sem. A Status->Overview->Network részben semmi sincs (Not connected).
Pedig korábban egyszer már volt net. Ezt a beállítást mentettem le, majd most töltöttem fel, de még sem jó valami.
-
laktop
tag
válasz
vargalex #1522 üzenetére
Szia!
A modem egyben router is, de ezt a funkcióját nem használom. A DHCP a WIFI meg minden, ami a modem funkció mellett van, az le van tiltva benne. Mellette használom a TP-Link WDR4300-at DHCP-s routerként. Ennek a gyári konfigjában (és a régi Linksys WRT54GL-ben is) fixen be van állítva a LAN címnek a 192.168.1.1 és a maszk. A hálózaton lévő gépek IP címét MAC cím szerint rendeli hozzá a router. Így minden megy.
Viszont ha felteszem a openwrt-t, akkor alapból nem megy a hálózat. Pingelni minden hálón lévő gépet tudok, mert ugye alapként DHCP-n megkapják az IP-jüket.
Igazából azt sem nagyon tudom 100%-osan, hogy hol és mit kellene beállítanom. (Lámaságom gyökere, hogy távolról sem mondanám magam Linux hozzáértőnek ..). Pl. azt sem értem, hogy WAN-on belül mi az a sok interfész (ethn0, ethn0.1, ethn0.2 .. stb.)TP-Linkre kábelen csatlakozom. A gépem kap IP-t, sőt ennél az egy gépnél még a MAC cím szerinti fix kiosztás is megy. A T-Com-os modemet nem indítottam újra, mert úgy gondoltam, hogy itt a firmware pakolásoknál lehet a hiba, mert visszarakva a gyári-t, akkor minden megy.
-
laktop
tag
No volt egy kis időm megint, ezért újból (2szer) megpróbálkoztam a vargalex firmware felrakásával, de a siker megint elmaradt. Megint ugyanaz a problémám.
Úgy látszik, hogy nagyon láma vagyok, de valahogy sehogy sem sikerül beállítanom, hogy legyen internet elérés. T-Home kábel net, rajta egy kábel modem (IP:192.168.0.1), erre van rákötve a TP-Link (IP: 192.168.1.1), ez osztja DHCP-vel az IP-ket. Valaki leírná, hogy egy olyan láma, mint én is megértsem, hogy hol és mit kell beállítsak, hogy a routerre kötött gépekről lássam a netet? A Win7 mintha mindig a DNS-re panaszkodna (de lehet, hogy ez csak félrevezetés). -
laktop
tag
Még sem tégla ... csak kicsit fura.
Wifin csatlakozva a routerhez viszont minden OK volt. Láttam a gyári felületet a gyári alap beállításokkal. Ott újra feltöltöttem a gyári firmware-t, majd rányomtam a korábban lementett konfigot és csodák csodája, az asztali gépen is be tudtam lépni ezek után a routerbe. Nem értem, hogy mi lehetett. Most már minden OK.
-
laktop
tag
No .. megpróbáltam feltenni vargalex openwrt-jét. Fel is ment, de valamiért nem volt internet kapcsolat .. DNS hibát írt a Win7. Ezért, meg azért, hogy néhány korábbi beállítást, meg szűrést felírjak a gyári firmware-ből, megpróbáltam visszatenni a gyári firmware-t.(lehet, hogy nem a vágott firmware-t választottam ki, hanem félrenyúltam, és az egyik gyárit) Viszont a router restartja után nem tudok a routerrel kapcsolatba lépni, mert a böngészőben ez az üzenet jelenik meg. SSH kapcsolatfelvételt meg elutasítja. Ez már a téglásítás első jele? Vagy van valami megoldás? Reset gomb hosszú megnyomása után lett internet, de a routert még mindig nem érem el.
-
laktop
tag
Aztán meg egy másik kérdés: hogyan tudom a facebook-ot tiltani? Hiába veszem fel a szokásos módon, egyszerűen nem tudom tiltani az elérést. Minden más weboldal tiltása megy, de a facebook oldala az nem.
-
laktop
tag
Hogyan lehet (ha egyáltalán be lehet) beállítani, hogy egy bizonyos időben automatikusan rebootoljon a router? Pl. minden nap 02:00 órakor?
-
laktop
tag
Szerintem egy dual-band antennával szerelt router jelenleg nem fogja átlőni a két födémet .. persze meg kell próbálni .. hátha. Nekem nem viszi át a 4300-as ... egy födém is necces neki (igaz a födém 60 cm-es). Viszont a korábbi Linksys WRT54GL-es routerem simán átvitte a két (!) 60 cm-es több rétegű vasbetonos, salakos födémet, hogy a tetőtérben elhelyezett router wifi jelét még a pincében is (ügyes helyezkedéssel) tudtam 1-2 vonalkás jelerőséggel venni.
Ezzel (4300-as) egy födém után is alig van 1-2 vonás jelerősség, de inkább 1(sem).
Mindezt persze 2,4GHz-re mondtam .. az 5 GHz-ről már nem is érdemes beszélni.
-
laktop
tag
válasz
Gulyopapa #1265 üzenetére
Nekem 3 napja van meg, de kicsit én is elszontyolodtam, amikor beállítás után kiváltottam a korábbi Linksys WRT54GL-t vele.
Tetőtér beépített ház tetőtéri lakásában van a router, de a lenti szinten alig vehető már (az 5 vonásos skálán alig 1 vonás, ami még el is tünik ...) a jel (2,4GHz), ahol korábban a Linksys router a skála szerint stabilan 3 vonáson állt (a skála 5 vonásos). Vissza a régi, megint jó, majd csere és megint gyenge a jel, visszacsere, megint jó ... stb.Pedig ennek 3 antennája van, a Linksys kettőjéhez képest (nem tudom melyik mekkora dB-es). A TP-LInk-en gyári firmware van, High sugárzással.
-
laktop
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a "DHCP->Address reservation"-ban megadott MAC cím és IP címej összerendelése és az "IP & MAC branding"-ban megadott összerendelések között?
Hogyan tudom egész napra letiltani a facebook-ot egy adott gép esetében? Akárhogy is próbálkozom, nem megy. Bármilyen oldalt, portot tudok blokkolni, de a facebook-ot nem. Valaki leírná szájbarágósan a beállításokat?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A tetszetős specifikáció ellenére vételára más hasonló eszközhöz képest lényegesen alacsonyabb.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amatőr csillagászat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest