- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
Új hozzászólás Aktív témák
-
sg22
senior tag
nem fuzok hozzad inkabb kommentet...
biztos azert vesz az egesz vilag androido telot mert szar lefagy es tarsai
-
Vertic
aktív tag
hát ott valami egyéb érdekesség lehetett, nekem évek óta a htc desire van és atomstabil mondhatni... 2-3 hónapos uptimeokat produkálok tipikusan vele, pedig vannak rajta appok. Újraindítást tipikusan akkor csinálok ha elfelejtem rátenni a töltőre és lemerül, vagy leejtem és kiesik az akku
2-3x meg azért mert lelassult a kevés memória miatt... Egyszer omlott össze: a vibert feltettem és azt valamiért nem szerette, le is szedtem. ez még olyan másfél éve volt, lehet, hogy azóta azon is javítottak nem tudom. ja és gyári rom a mai napig, nem volt vele bajom - azon kívül, hogy kevés a memória persze.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Téged nagyon utálnak a nyílt dolgok. Unokatesómnak volt pár hónapig Galaxy S telója, én raktam rá neki módosított szoftot. Nem fagyott se a gyárival, se az újjal, sőt, kisebb problémái sem voltak. Tudnék róla ha lettek volna, mert nem egy telefon / IT guru, szóval nekem kellett volna megoldani őket.
Családban is van még 3 droidos teló meg egy tablet, egyik sem fagy. Csak használjuk őket boldogan, pedig mindegyiket rootoltam, extra dolgok kerültek rájuk, gyönyörűen mennek. Milyen érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest