Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Ezek szerint a "ha" kimaradt. Csak azért kötöm az ebet a karóhoz, mert nem konkrétumokról beszélsz, hanem csak általában lehetőségről. A file upload már valami, de még mindig nem az, amitől a java-nak önmagában pusztulni kéne (hibás az apache, pusztuljon c/c++). Ettől sokkal komolyabb exploitok voltak az utóbbi időkben openssl-re, x11-re, apache httpd-re meg kitudja még mi a rákra - local meg remote is. Ráadásul egy rakat ilyen sokáig még akkor is foltozatlan maradt, amikor kiderült a hiba, ezek szerint akkor mindezeknek pusztulni a kéne
A plugines dolgokkal én sem vagyok kibékülve, de a jws alkalmazásokkal (pl. abev) már hadd ne legyen probléma, ha a user dönti el, hogy akarja-e használni. A szerver dolgait illetően meg még mindig nem értünk egyet. A runtime hibák nagy része a sandbox-szal kapcsolatos. Amit linkeltél, az is. Ettől függetlenül nekem sem tetszik, ahogy az oracle kezeli a dolgokat.
De akkor meg rettegjetek, mert a bankok vakmerően használják
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- alza vélemények - tapasztalatok
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest