Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Ezek szerint a "ha" kimaradt. Csak azért kötöm az ebet a karóhoz, mert nem konkrétumokról beszélsz, hanem csak általában lehetőségről. A file upload már valami, de még mindig nem az, amitől a java-nak önmagában pusztulni kéne (hibás az apache, pusztuljon c/c++). Ettől sokkal komolyabb exploitok voltak az utóbbi időkben openssl-re, x11-re, apache httpd-re meg kitudja még mi a rákra - local meg remote is. Ráadásul egy rakat ilyen sokáig még akkor is foltozatlan maradt, amikor kiderült a hiba, ezek szerint akkor mindezeknek pusztulni a kéne

A plugines dolgokkal én sem vagyok kibékülve, de a jws alkalmazásokkal (pl. abev) már hadd ne legyen probléma, ha a user dönti el, hogy akarja-e használni. A szerver dolgait illetően meg még mindig nem értünk egyet. A runtime hibák nagy része a sandbox-szal kapcsolatos. Amit linkeltél, az is. Ettől függetlenül nekem sem tetszik, ahogy az oracle kezeli a dolgokat.
De akkor meg rettegjetek, mert a bankok vakmerően használják
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)