- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Akciókamerák
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az erős ateizmus szerintem is vallás.
Én a gyenge ateizmust és a panteizmust pártolom, a hinduizmus egyes irányzatai pedig szimpatikusak számomra. A tudományos világkép dominanciájára szavazok, és tartok az egyházak és az állam erősödő kapcsolataitól. A szekuláris államban hiszek, azt támogatom.
Kedvelek több hívő PH!-st, a hitükben biztos vallási fanatikusokat viszont nagyon nem, ahogy a keresztény fasisztákat sem. (Ezzel szerencsére nem vagyok egyedül.)Semmi baj nincs azzal, ha valakit érdekel a vallás, szerintem a fő az, hogy ha már egy topikban előkerül a téma, és a modikat se zavarja, ne tépjék egymást nagyon a nem egy oldalon állók, mutassanak egy minimális tiszteletet, emberséget a számukra nem szimpatikus oldalon állók felé is. Egy ember sokkal több, mint egy-egy aktuális véleménye.
-
válasz
tha_answer #70 üzenetére
Nem feltétlenül a matek becsapós, hanem a meghatározatlan szavak, meg a belőlük "ügyesen" következtetett további szavak.
Mi az, hogy tökéletes? Mi az, hogy jó/rossz? Mit értünk szeretet alatt? Mi az, hogy szabad, szükségszerű, választás, stb.? Mik a határaink sok szempontból... -csatlakozok a hülyeségben Agyturbinához, amiért válaszoltam.
-
válasz
tha_answer #60 üzenetére
Szerintem pedig szobafilozófus volt, szóval én komolytalankodás nélkül ignorálom.
(Axiómák, előítéletek, saját szókészlet definiálatlansága, már-már direkt önbecsapások hada, stb.)
Tuti van valahol egy filozófia topik is.
-
Csak azért linkelem, mert már régen rájöttem, hogy egy-két kivételtől eltekintve a nálunk leggyakoribb vallások követőivel fölösleges minden vita, és tényleg káros az ilyen fajta off, nem vezet semmi jóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Most már a végfelhasználói IT piacra szánt termékek sem mentesülnek a licenckötelezettség alól.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest