- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszo94
őstag
válasz
sz.balazs.95 #49 üzenetére
Hmmm..14nm, újabb versenyző...tetszik
-
Szoszo94
őstag
Frissítette a rendszert? Az első gyárival nekem is voltak gondok, még az egyszerűbb alkalmazásokat sem listázta a Play, gépről meg nem tudtam telepíteni. APK fájl leszed alternatív forrásból, próba, nem települ...aztán jött egy frissítés, azóta minden baba
Persze, tudom, mi az a brand építés, azzal is tisztában vagyok, hogy eddig nem volt neve, viszont nézz körbe (ne itthon!
) például Kínában, ahol nagy a népesség, a táblagépek hány százaléka Atomos már. Márpedig ha ott pozitívak a visszajelzések, akkor aki ezelőtt Atomos tabot/telefont vett, legközelebb is talán azt fog, esetleg még ajánlja is és így lehet emelni az árakon, mert megindul rá a kereslet. Nem vagyok marketinges, úgyhogy ez tényleg csak egy vélemény és logikusnak tűnő gondolatok egybefűzése
Andrew: 80%-ban neteset használok, egyszerűbb számomra gépen keresgélni és onnan indítani a letöltést.
-
Szoszo94
őstag
Nagyrészt egyetértek, de a kompatibilitás - ami másfél évvel ezelőtt még megállta a helyét - mára már nem kifogás. Lassan egy éve használok Atom (2580) processzoros telefont, de eddig nem találkoztam inkompatibilis applikációval, pedig tele vagyok alkalmazásokkal/játékokkal és szeretem kipróbálni az új programokat is. Ezen a problémán már sikerült átlendülni, az új Atomok pedig szerintem bőven versenyképesek lennének normális (értsd, nem nyomott) árazás mellett is
Új hozzászólás Aktív témák
ph Vagyis a kék óriás a hatalmas veszteségek ellenére továbbra is áron alul adja mobil készülékekbe szánt megoldásait.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest