- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
válasz
aprokaroka87 #11 üzenetére
Tudom, úgy van fent... csak meglep, hogy alapból nincs fent a Playben.
-
szebe
addikt
Ahogy írtad, ezen a "szinten" nüanszok döntenek, egyikre se lehet mondani hogy jobb vagy rosszabb. Mindenki vegye azt, ami neki szimpatikus.
Havernak van S8, meg van vele elégedve. Szép meg jó, de én maradok az almánál (főleg a méret miatt, amíg használható marad az 5S/SE).Helyesírás pls
telefón
újjlenyomat
elírások -
gery2123
őstag
-
tuki2200
senior tag
Most valtottam en is majd' 2honapja, i6s-rol galaxy s8-ra, soha nem volt elotte androidom, iphone 2G-tol kezdve csak szifonnal rendelkeztem 3nap alatt teljesen megszoktam a rendszert es a telefont igazabol az appok amiket az ember hasznal ugyan azok, a beallitasokba meg melyebben csak elso beuzemeleskor lep be az ember szoval en sem ertem a valtastol valo ilyen elidegenedest plane, hogy a smart switch-el a nevjegyzektol kezdve az emaileken at a kepek-videokig mindent at lehet menteni direktbe egyikrol a masikra sot meg az appokkat es kilistazza es letolti ha kell.. egy dolog idegesit a beallitasok gomb a billentyuzeten a space mellett..
-
MineFox54
őstag
" beállítások egyes pontjai szerintem fura helyen vannak, de emészthető a dolog."
iOS után lehet, de szerintem 97,5%-ban elég logikus az Android Beállítások app általában. Az iOS logikátlanabb sokkal. (Használtam iOS-t 1 évig, 1 éve Android, illetve iOS előtt 1 évig)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest