- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ZIDOO médialejátszók
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87 #11 üzenetére
Tudom, úgy van fent... csak meglep, hogy alapból nincs fent a Playben.
-
szebe
addikt
Ahogy írtad, ezen a "szinten" nüanszok döntenek, egyikre se lehet mondani hogy jobb vagy rosszabb. Mindenki vegye azt, ami neki szimpatikus.
Havernak van S8, meg van vele elégedve. Szép meg jó, de én maradok az almánál (főleg a méret miatt, amíg használható marad az 5S/SE).Helyesírás pls
telefón
újjlenyomat
elírások -
gery2123
őstag
-
tuki2200
senior tag
Most valtottam en is majd' 2honapja, i6s-rol galaxy s8-ra, soha nem volt elotte androidom, iphone 2G-tol kezdve csak szifonnal rendelkeztem 3nap alatt teljesen megszoktam a rendszert es a telefont igazabol az appok amiket az ember hasznal ugyan azok, a beallitasokba meg melyebben csak elso beuzemeleskor lep be az ember szoval en sem ertem a valtastol valo ilyen elidegenedest plane, hogy a smart switch-el a nevjegyzektol kezdve az emaileken at a kepek-videokig mindent at lehet menteni direktbe egyikrol a masikra sot meg az appokkat es kilistazza es letolti ha kell.. egy dolog idegesit a beallitasok gomb a billentyuzeten a space mellett..
-
MineFox54
őstag
" beállítások egyes pontjai szerintem fura helyen vannak, de emészthető a dolog."
iOS után lehet, de szerintem 97,5%-ban elég logikus az Android Beállítások app általában. Az iOS logikátlanabb sokkal. (Használtam iOS-t 1 évig, 1 éve Android, illetve iOS előtt 1 évig)
Új hozzászólás Aktív témák
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest