- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Ugyan az a kérdés jutott nekem is eszembe! Nem tudok rájönni, hogy minek nehezíteném meg a könnyed tartalomfogyasztást Windows használatával. A játékok kipróbálása meg egyenesen marhaság, hiszen azok nem tapizásra lettek anno írva. Aki meg egy tableten akar játszani, miközben kötelezően perifériákhoz kell kötni, nos...
-
rudi
nagyúr
A régebbi, klasszikus játékokat nem tudod folytatni tableten, szerintem ezt nem is fogják megcsinálni. Jelenleg szerintem Windows Phone telefon mellett illetve Office használatot feltételezve lehet érdemes Android helyett Windows tabletet választani, meg abban az esetben, ha az Android egyébként nem jött be. Ha ezek a tételek nem játszanak, akkor szerintem semmi előnyük ezeknek a tableteknek egy Nexus 7 2013-mal vagy LG G Pad 8.3-mal szemben.
-
rudi
nagyúr
A böngészőben nézett dolgokat, kedvenceket, feltelepített appokat, de még a desktop hátteret is egyből szinkronizálja, Sky drive használat esetén minden állományt, amit létrehozol/mentesz. És természetesen, ha úgy van megcsinálva az app, akkor szinkronizálja a mentést is. Teszteléskor tök jó, hogy belépek a friss tabletre az MS accommal és pár klikk kell csak ahhoz, hogy minden eszközöm ott legyen a gépen. Amikor meg végeztem, törlöm az accomat és eltűnik vele együtt minden tevékenységem.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A japán gyártó egy egészen kellemes masinával rukkolt elő, mellyel alaposabban is megismerkedtünk.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest