Új hozzászólás Aktív témák

• dadanc

csendes tag

válasz ecaddict #127 üzenetére

Egyetértek veled. Rengeteg alternativa van a 7/24-es torrentezéshez, ezek közül talán a D-link a legkényelmesebb és a router után a legkisebb áramfelvételű. Amennyiben szükség van filemegosztásra (egy családban nagyon hasznos lehet pl) és mások is használják a netet (sávszél problémák böngészéskor) + az olcsó bővíthetőség szempont akkor nincs versenytársa a D-link-nek.
    Sokan írták hogy a régi gép letölti a régi kisebb merevlemzére majd onnan átmásolják az asztali gépükben lévő nagy merevlemezre. Na ezt én átugorva, egyetlen nagy lemezt használok, ami a D-link-ben van így el tudom érni az összes filmemet, doksimat nem csak az asztali gépemen hanem a laptopommal is bárhonnan a lakasból. Úgy gondolom ezek olyan kényelmi extrák amelyek (legalábbis az én szemeben) megérik az ártöbbletet amit mondjuk egy ötezer forintos régi gép árához képest kellet fizessek a D-link-ért.
    Igazság szerint talán pont ez is volt a cikkem mondanivalója hogy a D-link a leginkább ár/érték arányosan alkalmas készülék otthoni filemegosztásra, torrentre, ftp-re stb.
    Vitatkoztak sokan itt hogy van olcsobb (regi gep, csak router) , majdnem annyit fogyasztók stb. de ha figyelembe vesszük a D-link által nyújtott extrákat akkor azt hiszem ár/érték arányban egyik sem tud versenyezni vele.
    Mindazonáltal a cikket és a hozzászólásokat végigolvasva azt hiszem mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő olcsón üzemeltethető 7/24-es torrentre alkalmas megoldást és pont ez volt a cikk megírásakor a szándékom, remélem sokaknak segitett a döntésben.

Új hozzászólás Aktív témák