- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- OLED monitor topik
- Riasztó topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cskamacska
addikt
válasz
Dilikutya #38 üzenetére
Azért nem olyan alapértelmezett az hogy támogatja, pl egyes P35-ös lapok simán nem mennek vele BIOS frissítés híján, hiába van bennük egy C2D Q9550-es proci.
Egyébként felmerült az bennetek, hogy mi történik majd, ha az XP-s gépek támogatása megszűnik jövő tavasszal? Mármint itt nem tűzfalazott és egyéb módon elzárt irodai ócskavasakról van szó, hanem direktben a netre kötött gépekről, amit jobb esetben az SP2 tűzfala, meg a Jóisten véd csak.
Nem látok komoly esélyt arra, hogy a magyar 33% addigra majd pánikszerűen Win8-ra vált majd(Win7-re nem is tud ugye, mert nem árulják már), de akkor mi lesz velük bármilyen biztonsági frissítés nélkül? -
válasz
Dilikutya #14 üzenetére
Hmmm, akkor gondolom várni kell míg barkácsolnak valami használhatót. Hibaüzenet nem volt amíg a win updattel leszedett drivert használtam csak rendre elvesztette a hálózatot, gondoltam akkor megkeresem a legfrissebb hozzávaló drivert, meg is lett és utána egész jól működött de akkor jelentek meg teljesen random módon azok a hibaüzenetek, elegem lett belőle úgyhogy visszatettem a Win7-et.
-
M5Norbi
őstag
Ez a gép kb 6 éves Acer.1.6 Celeron. És 512Mb DDR volt benne ehhez kapott még egy 512-est amikor kb 1 éves volt.
sh4d0w : Igen ? Nagyszerű. Pont azért gondoltam mert eddig bármire dobtunk fel 7-est alapból minden ment vele.
MarQs : Akkor az a kérdés hogy 1Gb Ram-al hogy menne. Agyonterhelve ez sem volt soha.Egy Office can rá telepítve meg max egy filmlejátszó. Még a 80Gb-os vinyó sem volt tele sosem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűnyíró topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest