- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Micro Four Thirds
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
válasz
Matada2.3 #10 üzenetére
ez a problem sajnos még most is fennáll.
mert elég közel van egymáshoz a bill + kijelző.
ha "tiszta" kézzel nyúl a géphez az ember akkor nincs baj + ha letakarítja hetente egyszer.
mivel az izzadság savas, így meg tudja marni a kijelzőn található fényes réteget. (staingate néven ismert probléma)hemaka: 2017től már jók a billek. a 2016 kuka széria volt.
-
MCGaiwer
addikt
Már a kezdetektől fogva is volt probléma minden szériával. A legrosszabb ,hogy már értelmes tervezésnél látni lehetett volna ezeket, vagy pedig ugyan azt a hiba belekerült a későbbibe is:
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Amugy is egy hulladek. 3 kattogo fos utan engedtem el a dolgot, majd talan a kovetkezo...
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
balaaazs
senior tag
válasz
-Faceless- #12 üzenetére
Ok, ezt nem tudtam, akkor javítok, még ezeket sem kezelik normálisan
De nagyjából mindegy is, amíg megveszik, nincsenek rákényszerülve.
¯\_(ツ)_/¯
-
-Faceless-
őstag
Ez jó vicc egyébként amikor halomszámra hullanak el az első generációs butterfly billentyűzetek, amiket házzal együtt cserélnek, a 2015-ös Macbook 12-eseknek az egy szál töltő portja hullik el, és ez a kettő csak a leggyakrabban előfordulóak amiket nem hajlandóak vissza hívni.
-
balaaazs
senior tag
válasz
Matada2.3 #10 üzenetére
Persze, cserélgetik meg kezelik ezeket a problémákat, de ha most kiadnék 500e pluszt (és akkor direkt alámondtam) egy gépre, akkor nagyon dühítő lenne, ha szervizbe kéne vele rohangálnom, még ha "ingyen" is van, ami kamu, mert megy vele az időm, energiám, kedvem....
¯\_(ツ)_/¯
-
janeszgol
félisten
válasz
LamerGyuri #6 üzenetére
Ne aggódj, az első szériás touch barsoknak meg a billentyűzete gyári hibás.
-
ripla
addikt
Nem túl jó belépő ez, főleg nem egy ilyen cégtől.
[ Szerkesztve ]
-
Peter Kiss
őstag
válasz
LamerGyuri #6 üzenetére
Te nem érted.
-
LamerGyuri
senior tag
Ez milyen cím már? Azért megy tönkre, mert nincsen rajta taccsbár? Amin van, az pedig bírja a végtelenségig?
Vagy csak én nem értem..."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
joey04
titán
korrekt
-
dhrbikes
csendes tag
Pl hiányzó csavarok pótlása
ha beázott akkor nem cserélik az akkut sem
fizikai sérülés a készülékházon(a kicserélt alkatrészeket vissza kell küldeni az apple-nek, ha azon garanciavesztést okozó behatás van, akkor rászámláznák a szervizre.)
Szóval van amikor a gép állapota alapján nem jogosult a cserére, vagy csak más alkatrész egyidejű cseréjével. Ez minden hasonló minőségi program esetén így van.
-
törölt tag
"az összes olyan alternatív hiba a felhasználó pénztárcáját terheli, amely hátrányosan befolyásolja az akkumulátor cseréjét"
Itt konkrétan milyen alternatív hibákra gondoljak? Illetve mi van, ha a gép még garanciális? Akkor csak nem kell külön fizetni.
Nem vagyok érintett, csak érdekel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Érdemes még működő állapotban elvégezni a szervizelést, amely az akkumulátor cseréjéből áll.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hardcore café
- Mazda topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- ÚJ LAPTOPALKATRÉSZEK KIÁRUSÍTÁSA (egyben)
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A14 (FA401WV-RG012W), Jaeger grey szürke, 3 év garancia
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD IPS Touch, I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest