Tönkremehet némelyik Touch Bar nélküli MacBook Pro – figyelmeztet az Apple

Érdemes még működő állapotban elvégezni a szervizelést, amely az akkumulátor cseréjéből áll.

Az Apple bejelentette, hogy az egyes 13 hüvelykes, Touch Bar nélküli MacBook Pro modellek a használatuk miatt, az idő előrehaladtával tönkremehetnek. A hiba oka nincs konkrétan részletezve, de egy komponens meghibásodása miatt az akkumulátor befolyásolhatja a rendszer működését.

A hibás modelleket 2016 és 2017 októbere között gyártották, és az egyszerűbb beazonosíthatóság érdekében az Apple létrehozott egy weboldalt, ahol a sorozatszámot megadva ellenőrizhető az adott MacBook Pro érintettsége. Amennyiben a felhasználó megbizonyosodott erről, akkor minél hamarabb érdemes felkeresni a legközelebbi hivatalos szervizpontot, ahol 3-5 napon belül díjmentesen kicserélik az akkumulátort.

Fontos kiemelni, hogy az összes olyan alternatív hiba/hiányosság a felhasználó pénztárcáját terheli, amely hátrányosan befolyásolja az akkumulátor cseréjét, így esetlegesen számolni kell nem várt költségekkel a szervizelés során, az Apple ugyanis csak a hibás komponens cseréjét fizeti. A vállalat akciója egy adott gép esetében az első megvásárlás napjától számítva 5 évig érvényes.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés