Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lujó55
addikt
Ciki vagy nem, de én még mint a mai napig imádom az összes epizódot, amikor rám jön a hoppá, simán tolom a játékot. Hamarabb ismertem meg Egyiptomot a játékból, mint személyesen ott jártam volna.
Respect, nagyon várom milyen lesz a játék! -
Ps Vita
őstag
Faszánkos..
-
Shing
őstag
válasz
Kvelstadt #12 üzenetére
Újak közül nekem is Anniversary a kedvenc, de ha az jött be neked is biztos tetszenének a régebbiek is. Mivel az hasonlít a legjobban játékmenetben a klasszikusokhoz.
A régiek közül(és egyben az összes közül) nekem a TR4. Lara Croft szerintem nagyon beleillik az Egyiptomos környezetbe Jó volt a sztori, láthattuk 14 évesen Larát, hosszú volt, végre többet dobtak a grafikán és a hangok/zenék is jó minőségűek voltak. Na meg új fegyverek, feladványok, stbstb. -
Psych0
őstag
Remélem nem kukázzák Zip és Allister karakterét. Nekem a Legend volt a legjobb hangulatilag (mindet végigvittem).
-
walkmanboy
tag
Felkeltette a figyelmemet !
-
xavix13
őstag
GTA V mellett az egyik legvárósabb játék.
-
aram01
nagyúr
teljesen rendben van
-
UnSkilleD
senior tag
ez király lesz emberek
-
gybazsi
senior tag
Ez az egyik játék, amit nagyon várok. Az eddigi videók alapján jónak tűnik, és a fejlesztők elképzelése is nagyon tetszik nekem.
-
nekem az eddig látottak alapján tetszik. ez a full nulláról indulós mindent meg kell tanulni meg eleinte még csetlik botlik lara meg megijed stb nagyon beleélős szóval én bízok benne. már egyszer csalódtam egy nagyot de nem hiszem hogy most megint úgy járok mint az undertrágyával és valóban jó lesz ez.
-
Shing
őstag
Érdekes, hogy olyan videóval akarnak hódítani ahol Lara végig csak szenved.
Egy 5mp-s jelenet ahol már magabiztos nem ártana...
-
boeing
őstag
Szegény Larával mi lett.
-
Gergosz2
veterán
na a bemutató bemutatója.. Nagyon bírom az ilyet.
Amúgy a játék várós , kíváncsi vagyok milyen lesz a klasszikus részekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Apple Garanci
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó komplett Gaming PC Szett Jó Áron!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest