- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
DanielLong #8 üzenetére
"Ráadásul folyamatosan tüzelve nincs recoil, ugyanoda megy a lövés, így nincs értelme kis sorozatokban támadni, hanem mindenkibe bele kell küldeni egy tárat. Mert tárból mindig van nálunk 30, nehogy véletlen spórolni kelljen..."
Ezekkel azért vitatkoznék...
Lehetséges, hogy kezdésnek kifogtál egy stability talentes Police M4-et. Ha lemennél a lőtérre és kipróbálnád az összes fegyvert (módosítók nélkül), akkor gyorsan kiderülne, hogy bőven van itt visszarúgásAz, hogy egy lövedék ugyanoda érkezik az az accuracyn is múlik, nem csak a stabilityn (ami a recoilra van hatással).
Kezdéskor lehet, hogy mindenre elég a lőszer, de T4-en, vagy CP4-en ha véletlenül behúzol pár groupot az utcán, akkor gyorsan elpárolog az a 8-900 skuló -
rollins
őstag
válasz
DanielLong #8 üzenetére
Az 1-ben szerintem elég jó az AI. Ha megjelennek a vadászok általában kitör a pánik.
-
mcwolf79
veterán
válasz
DanielLong #8 üzenetére
Nincs recoil ??? Biztos ugyanazzal a játékkal játszunk? SMG-k és AR-k esetében szolidabb, de azért az LMG-knèl erősen kell kompenzálni a hátrarùgást.
A cikkhez: szerintem is kellően balanszolt a nehézség. Én egyedül tornáztam fel magam 30-as szintre, de talán 2-3 olyan szitu volt , aminek többször neki kellett futnom. De többnyire ha elhullottam, akkor többnyire az az én hibám vagy nem odafigyelésem volt az oka.
Mostanában kezdtem el coop-ban tolni a küldetéseket. Először tartottam tőle, de random coop partnerekkel is jól lehet együtt dolgozni. Azért azt jó látni, hogy az endgame-ben azért már a legtöbb játékos valamennyire képben van a játékkal, én még legalábbis nem futottam össze totál noob-okkal.
Nálam egy erős 9-es a játék. A mondhatni maga által alkotott stílust nem reformálta még, de a játékmenet csiszolásával sokkal élvezetesebbè tették, mint az első rész volt.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Anonymus23
veterán
válasz
DanielLong #8 üzenetére
"biztos csak nekem vannak nagy igényeim."
Nem feltétlenül, csak ez nem egy harci szimulátor (erre mondjuk jobban hajaz az Operation Flashpoint), hanem sokkal inkább egy játék, abba meg sokkal több minden belefér, hogy szórakoztató legyen, ne pedig ilyen 1 lövés 1 halál jellegű frusztráló játék.
Buta ellenfelekkel kapcsolatban: játszottál a black tusk ellen?
Egyébként valószínűleg nem te voltál a célközönség az Ubinál, amikor ezt a játékot csinálták. Ezért még nem jár kövezés
Bár azt nem értem, hogy a Div1 után mégis hogyan vártál el olyan dolgokat a Div2-től, amit leírtál...;) - The Power of the Light Side
-
Bird
addikt
válasz
DanielLong #8 üzenetére
"...és kedvencük, hogy nyílt területen késsel futnak felém"
Ő egy ellenség fajta. Bedrogozott hiéna csajokról van szó - logika innentől kilőve - akik felvillanyozott bottal ütnek le a másodperc töredéke alatt. Bukfenccel és kellő pillanatban megindított elmozgást követően azonban könnyen likvidálhatók.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
.LnB
titán
válasz
DanielLong #8 üzenetére
tehát hiába célzok fejre, nem biztos, hogy oda megy a golyó.
Az a szó amit keresel, a recoil.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
gp New York után Washingtonban is rendet kell tennünk a vírusfertőzés utáni Amerikában, ezzel pedig a Ubisoft lövöldözős RPG-je is egyértelműen szintet lépett.
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 3
- Elektromos cigaretta 🔞
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest