Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Pingüino #406 üzenetére
A PH-t nem veszem kiindulási alapnak. Főleg úgy, hogy ha piaci részesedésről van szó, akkor a jóval nagyobb Steam statisztikát sem hajlandóak elfogadni az itteni fórumozók egy része. Ugyanazon része, amelyik most az RT ellen hadakozik.
Pedig az viszonylag elég pontosan meghatározza az arányokat, a JPR piaci elemzés nem sokban szokott eltérni tőle.408. Kansas:
Az NV-nek nics joga elvárni, hogy úgy teszteljenek ahogy ők akarják. Ezzel nem vitatkozom.
Viszont igenis van joga büntetni őket, hogyha háttérbe szorítanak egy fontos képességet, ami most már egyértelműen a jelen. Én a helyükben nem írtam volna nekik levelet, egyszerűen nem küldtem volna kártyát a következő generációból.
Olyanoknak küldenék, akiknek egyértelműen "pozitiv" a hozzáállásuk az NV-hez. Ahogy tette azt az AMD 5 évvel ezelőtt a Fury megjelenésekor.413. Bunfi:
Ebben a kérdésben azért már figyelembe kell venni a konzolokat is. Ott már egy fontos tényező az RT. Nem hiszem, hogy a PS5 tulajok kikapcsolt RT mellett játszanak, mert úgy gyorsabb a játék. A Spidermanben is óriási látványbeli különbséget jelent. Ha pedig PC-n nem vesszük alapnak az RT-t, akkor kimondhatjuk, hogy elveszítette a harcot a konzolokkal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Állítólag az a gond az említett médiával, hogy nagyobb fókuszt szentel a raszterizálásra, mint a sugárkövetésre.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest