Hirdetés

Többet nem küld VGA-kat a Hardware Unboxednek az NVIDIA

Állítólag az a gond az említett médiával, hogy nagyobb fókuszt szentel a raszterizálásra, mint a sugárkövetésre.

A Hardware Unboxed régóta egy népszerű, YouTube teszteket készítő médiának számít, a videóikra pedig relatíve sokan kíváncsiak, és szép közösséget is építettek ki maguknak. Ráadásul rendszeresen kapnak a megjelenés idejére tesztkártyákat az AMD-től és az NVIDIA-tól. Pontosabban csak kaptak, ugyanis a csatorna a Twitteren jelentette be, hogy az NVIDIA kizárta őket a Founders Edition VGA-k teszteléséből, amit azzal indokoltak, hogy a raszterizálásban mutatott teljesítményre fókuszálnak a sugárkövetés helyett. Ugyanakkor nincs minden veszve, mivel a zöldek megjegyezték, hogy ha megváltozik a szerkesztőség álláspontja, akkor felülvizsgálják a mostani döntésüket.


(forrás: Hardware Unboxed Twitter)

A Hardware Unboxed később megosztotta a kapott e-mail egyéb tartalmait is, amelyben az NVIDIA kifejtette a nézeteit. Állítólag ebben az üzenetben szó szerint le volt írva, hogy "az oldal közösségi kommentáraiból az látszik, hogy nem ugyanúgy látják a dolgokat, mint mi, játékosok, és az ipar".

A megbüntetett média később kiemelte, hogy a fentiek miatt nem változik meg a hozzáállásuk, nem fogják emiatt utálni az NVIDIA-t, de azt leírták, hogy mostantól nehezebb lesz majd tesztelniük az új GeForce-okat.

A Hardware Unboxed új generációs VGA-ra vonatkozó videóit átnézve nem találtunk bennük olyan részleteket, amelyek alapján arra lehetne következtetni, hogy bármelyik gyártót előnyben részesítenék. Az valóban elhangzott, hogy szerintük jelenleg a raszterizálásban mutatott teljesítményre érdemes koncentrálni, de ettől függetlenül voltak sugárkövetésre vonatkozó méréseik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés