Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #178 üzenetére
Hát igen. A hálózatok sem egyszerű.... Én most vagyok benne, de itt van most mellettem a Tannenbaum: Számítógép-hálózatok könyv: ~1000 oldal, CCNA R&S: ~800 oldal, a rengeteg más anyag, internetes technológiák működése (fizika, adatkapcsolati réteg), a sulis anyagok, optikai szálak fizikai rétegben, és akkor itt még nincs is gyakorlat, ez szinte csak az elmélet. És hol van még a CCNA Security, CCNP, esetleg valami biztonsággal kapcsolatos képzés(CEH,CISSP,CISA,CISM, bár ezekről nem sokat tudok), mert azt is elég fontosnak tartom. Egy kis alap sysadmin tudás sem árt. Meg amit eltud még az ember képzelni. Ciscoból is ezer fajta cert van, minden szinten. Egy biztos. Ezt igazán csak a gyakorlatban lehet megtanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest