Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Socket AM4
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Teljesen más absztrakciós szintekről beszélünk. Egyébként igazad van, nem vagyok fejlesztő, de szőrmentén láttam már fejlesztési projekteket.
Amikor a megrendelő leadja az elképzeléseit, azt először a (DEV) architektek jól megrágják, szétbontják a munkát megfelelően kezelhető darabokra, majd letolják a senior devekre, akik tovább bontják és tolják a "sima" fejlesztőkhöz, alvállalkozókhoz. Hát hidd el, a lánc végén néha olyan emberek vannak, akik egyedül egy fakockát nem bírnának arrébbtenni, ez van, sajnos léteznek ilyenek.
--
Bocs, egy hozzászólásba, átszerk ide:
A computer science-ben is benne van minden, a kompiler-design es a komplexitastudomany is. Te mindenhez ertesz?
Nevetni fogsz: hozzá tudnék szólni értelmesen mindkét területhez, tanultam, vizsgáztam, szigorlatoztam ezekből. Nyilván feléjük sem szagoltam vagy 10 éve, de attól még vannak fogalmaim róluk.
Egyébként egy általános gyerekorvos el tud végezni egy agyműtétet? De azért még nevezhetjük mindkettőt orvosnak?
Az a gond, hogy most kiragadtál egy dolgot a hozzászólásomból, és azon lovagolsz. Pedig ha találkoztál volna már az általam említett "kőműves" bérkóderrel, akkor tudnád miről beszélek. És főleg nem említenéd Google Larry-t vagy Linux Linust velük egy lapon. Szóval ezt itt hagyjuk abba, mert abszolút nem ugyanarról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő