- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nem, dehogyis! Ő nemkínálja. Elmondja mi volt az élménye. De te te vagy, te azt teszel,amit akarsz.
Szerinted, ha én leírom az élményeimet, akkorkínálok neked valamit? szvsz részemről nem, mert én csak elmondok egy élményt, az , hogy te mihez kezdesz vele, a te döntésed.
Szóval -szerintem - nem kínálja.
-
tildy
nagyúr
Nem egészen. Pl. ott a hipnózis is, mégsem mondható az, hogy attól függővé válna az ember. Főleg , hogy az általad említett szer nem okoz sem fizikai sem pszichés függőséget.
A másik: nem a szerek gyógyítanak. A szerek v. a hipnózis okoznak egy olyan állapotot, amelyben segítve a pácienst (és ez nagyon fontos) lehet előrehaladást elérni. Nem a szer a lényeg, az csak katalizátor. -
tildy
nagyúr
Márpedig terápiára alkalmasak lehetnek "megfelelő" kézben, megfelelő irányítás mellett.
Oda kell figyelni ez tény, de én nem vetném el a dokik helyében.
"Megnyugtatlak" : a jelenkori pszichiátriában "sokkal durvább" szerekkel is végeznek kezelést.
A kezdeményezés pedig jó, és úgy érzem nekem is sokat jelentene, ha segíthetnék embereken. Főleg olyan emebreken, akiket a társadalom sok esetben kirekeszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest