- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Amazon Kindle
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz
#22145024 #17 üzenetére
megadom magam, tényleg ki lehet használni a 4 odd helyet, ezzel eddig sem volt gondom.
Bár szerintem azért vesznek ATX lapot az emberek, mert abból van sok. Nagy a választék minden gyártónak minden lapkészletre. mert azt erősen kétlem hogy a raidkártya piac virágozna ebben a szegmensben
De továbbra is tartom hogy aki sok drive-ot akar, az ne MiDi méretben nézzen házat. Aki meg kevés drive-ot akar az meg hiába nézi a midi-t oda is sok drive befér
-
törölt tag
a hot-swap-es bölcsőre gondoltam, amiből ált. ki is lógnak a HDD-k. Mind a két fajtát (3.5"/2.5") bele tudod tolni, akár egyszerre is. Némelyiken még kártyaolvasó is van, emlékeim szerint.
A negyedi nagy helyre, meg mondjunk "tegyünk" egy fülhallgató erősítőt" ...csak jó volna nátni 1-2 ötletes alternatívát a kis PC-házra (ATX méretben)"
Ebben igazad van.
Egyébként mennyire lenne létjogosultsága egy olyan ATX-es háznak, amiben kevés a drive? Csakmert azért vesznek ATX-et az emberek -gondolom én- merthogy sok kártyát tolnak bele. Az meg ugye vonza a sok drive-ot is -
Indy69
aktív tag
Sose jöttekbe a TT házak ez sem. Ennyi pénzért inkább egy Cooler Master Silencio 650
letisztult és csendes,vagy akármi más ami nem TT -
Beri78
őstag
ezért az árért azért lehet jobbat kapni már
-
Nagyon fullos fekába !!
Azért ez a TT tud házakat kreálni azt meg kell hagyni...
-
Gabir
aktív tag
Szép darab!
Gondolom, azért hagynak ennyi helyet és opciót ,hogy ha valakinek tetszik, de mindenáron nagy rendszert szeretne építeni is tudja használni.
1-2 dupla férőhelyes előlap(pl érintős LCD ventivezérlő, és/vagy vízhűtéshez dizájnos radiátor) és már kevés is a hely.
Az ára annyi, amennyi, ha nem veszik, leakciózzak majd. -
Gomez86
őstag
A venti szabályzó, OK, az ODD is OK, de a 3,5/2,5-es bay az minek ha van egy csomó HDD helyed is?
Azért mondom hogy lenne mondjuk 1-2, és lenne 2-3 hdd és máris beférne előre a táp, és akkor alacsonyabb lehetne az egész. amúgy létezik ilyen ház nem én vagyok a feltaláló:
Én jelenleg is ilyet használok, csak jó volna nátni 1-2 ötletes alternatívát a kis PC-házra (ATX méretben)
-
hemaka
nagyúr
Még ruhafogas is van rajta, lol
-
Nexuiz
tag
Elég sablonos
-
Blum1866
csendes tag
Alapjaba veve nem tetszenek a Thermaltake hazak se minoseg se kinezet szempontjabol. A letisztult design hive vagyok,de ez valahogy megfogott. Foleg a feher varians.
A regi Thermaltake hazakat viszont imadtam.
-
banhammer
veterán
A fejhallgató tartó nagyon EPIC LOL.
-
törölt tag
1x ODD, 1x 3.5/2.5 bay combo, 1x ventiszabályzó. Már el is fogyott 3db 5.25"-es hely. Mondjuk nekem a fentiekből egyik sem kell, de azért ez nem egy elvetemült öszeállítás...
Bár a 90%-ban biztos igazad van, de akkor meg azé' menne a sírás, hogy nem tudják hová tenni a 12db ODD-t, amikor majd egyszer annyi fog kelleni. -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szerintem gyér.
-
Gomez86
őstag
Nem igaz hogy még mindíg ilyen nehéz nagyot álmodni hogy egy "kicsi"-nek szánt házban a 4 odd és kb 6 hdd helyre nem fér be a táp inkább...
Az emberek 90%-a 1 odd használ, és max 1-2 Hdd-t. nagyjából 0%uk floppyt....Egy nagy toronynál értem én hogy legyen, de ide minek?
-
Madn!ght
addikt
Egész pofás kuckó, bár szerintem a ~100 fontos árszegmensben sokkal jobb alternatívák is vannak...
A 100 dolláros árcédula inkább emészthetőbb lenne érte.
-
merkucyo
aktív tag
Nem rossz , de inkább a letisztult design híve vagyok .
-
törölt tag
belül kellemes, kívül viszont... kinőttem már ebből a formatervből úgy érzem
-
atti_2010
nagyúr
Bitang drága de jól néz ki, pláne a fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest