Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz
#22145024 #17 üzenetére
megadom magam, tényleg ki lehet használni a 4 odd helyet, ezzel eddig sem volt gondom.
Bár szerintem azért vesznek ATX lapot az emberek, mert abból van sok. Nagy a választék minden gyártónak minden lapkészletre. mert azt erősen kétlem hogy a raidkártya piac virágozna ebben a szegmensben
De továbbra is tartom hogy aki sok drive-ot akar, az ne MiDi méretben nézzen házat. Aki meg kevés drive-ot akar az meg hiába nézi a midi-t oda is sok drive befér
-
Gomez86
őstag
A venti szabályzó, OK, az ODD is OK, de a 3,5/2,5-es bay az minek ha van egy csomó HDD helyed is?
Azért mondom hogy lenne mondjuk 1-2, és lenne 2-3 hdd és máris beférne előre a táp, és akkor alacsonyabb lehetne az egész. amúgy létezik ilyen ház nem én vagyok a feltaláló:
Én jelenleg is ilyet használok, csak jó volna nátni 1-2 ötletes alternatívát a kis PC-házra (ATX méretben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-book olvasók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Update 05.27 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest