- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
tothmaxy182 #39 üzenetére
"Azt hiszem a legtöbben tudják, hogy miért hülyeség ezt a kettőt összehasonlítani."
Mert az egyik egy játék, a másik egy vicc.
És akkor most nem árulom el melyik a vicc, hagyok lehetőséget az egyik játék táborának, hogy azt higyjék az ő kedvencük a játék
-
.LnB
titán
Azaz küldjed az energiát.
Talán tényleg elhiszem ha sokáig mondogatod!Az a COD amit bemutattak, abból nem volt gyanus, hogy semmi köze nem volt ahhoz amit a korábbi trailerben láttál? Mint ha nem is egy játék lett volna. ergo valamelyik kamu volt. És valószínűleg nem a csúnyább verzió.
-
.LnB
titán
Ez meseszép, számomra ez és a Division (bár azt nem hiszem el a mai napig, hogy úgy fog kinézni) az a játék amitől leesik az állam. És ez nem csak ezért szép mert csilli villi effektekkel van teletűzdelve. Hanem ez művészileg is gyönyörű. Már említettem korábban is, hogy én sajna nem játszottam ezekkel, mert az RPG-ket csak MMO-ban szeretem (úgy viszont nagyon). Erről nem tudok, és valószínűleg nem is lehet rosszat mondani. Ez a fejlesztőgárda igazán szeretni amit csinál és a közönségüket. Ennek ékes példája az is, hogy honosítva jelenik meg a játék nálunk is. Emelem kalapom a CD Projekt RED előtt. Ők a követendő példa!
(#9) Pipiripi: Veled minden rendben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Újabb videón a The Witcher 3.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest