- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras87
tag
Kiváncsi leszek...
-
methandi
tag
megoldottam 1.5 ora alatt...újra raktam a gamet, save-ket lementettem..(doc&set), miután fent van tisztán NEM SZABAD AZ UPDATET TELEPÍTENI ugyanis az 1.30xxxx nem jó...ha felrakod nem tudsz menteni, kilépni...na de...miután visszaraktam a tiszta game-ba a save-ket...nem indult a game...mert h incompatible...stb...mivel egyszer sikerült elmenteni az 1.3al...így arra a verzio számra irta át...kezdetem egy új játékot, mentettem egyet...kilép...utána az ott kreált version.cfg fájt másol...és felülírtam a lementett mentés version.cfg fájlát. utána az egészet átmásoltam a játék save könyvtárába és láss csodát...elindul fut, lehet menteni és kilépni....remélem segít a bnőjük által baszogatott uraknak
-
methandi
tag
pls vki help me! bnőm lerágja a fülem, mert szar ez a fos...megvettem felraktam ment szépen...erre beszart...nem lehet menteni, nem müxik a quit gomb...szal kb értelmetlen gamelni save nélkül...neten csomó ember szenved ebbe amint láttam..a poén h egyik sem oldotta meg...vki?:S
-
Silenzio
addikt
Hát ez önmagában érdekes, de nagyon céltalannak tűnik. A tesztből számomra ugyan ki nem derült, hogy miről is szól a játék.
-
bigadam94
tag
válasz
Necroman_Mk2 #26 üzenetére
Ha kicsit gyakrabban kísérleteznének, több jó játékuk lenne..
-
Necroman_Mk2
őstag
Jó volt a teszt, és a játék is érdekes párosítást hozott össze. De legalább látszik, hogy a Maxisnál időnként kísérleteznek is.
-
WonderCSabo
félisten
Atyaég...
-
julius666
addikt
Videók alapján ez is ilyen vicceskedős fos mint a rendes simsek, csak míg azoknak viszonylag jól állt és kezdetben tényleg mókás volt (amíg meg nem unta az ember, utána már inkább csak idegesítő) itt kevésbé. Ellenben az mindenképpen üdvözlendő hogy a pisikakit kivették az teljesen megölte az amúgy nem rossz koncepciót.
Az 5let nem lenne rossz, egy The Guild 2-szerű játéknak normális AAA-s megvalósításban rettentően örülnék ez viszont max. nevetséges ahhoz a mércéhez viszonyítva.
-
sohasem voltam Sims párti,valahogy nekem ez a müfaj idegen,de a gyerekeim tolják,a lányom egyenesen rajong érte,úgyhogy annyira mégse lehet rossz.
-
Motar
tag
Jó kis játék, jó kis teszt!
A befejezés meg 10es "Na megyek, a birodalomnak Királyra van szüksége..."! -
rudi
nagyúr
Hú, nincs építés... pedig már láttam magam, ahogyan a katedrálist falazom éppen, aztán rakéta sebességgel festem ki hupililára
-
shadeofme
tag
Vegre felhagytak a tamgocsi etetos marhasaggal es lett vmi fantazia is benne.
-
persil
nagyúr
Na, még a végén lesz értelme a sorozatnak? O.o
-
- = Zk = -
félisten
hoppá
...
a 7végén lehet írok tesztet a Sims 2: Erotic Dreams-ből
-
yakuza.tora
addikt
Medieval és Sims?! Eddig nálam ezek egymástól nagyon távol eső fogalmak voltak...
-
rep3at
őstag
Az első Sims ami tetszik
-
ftc
nagyúr
Egy próbát megér...lekötni magam...
-
KennyONE
aktív tag
Jó dolognak néz ki
Én nagy sims fan vagyok,a 2-vel nyomtam nagyon sokáig,még most is elő szoktam venni unalmas perceimben.A szomszédtól kölcsönkaptam a sims3-at de nagyon nem jött be,logikátlan,fagy tőle a gép,és nem nagyon vágom néha hogy mit akar tőlem...
Most fogok macre váltani így úgy érzem hogy a simsezés megszakad,mert a sims3-at nem nagyon szeretem... -
wikings2
őstag
Nekem bejön. Sims 2 vel toltam egy ideig ,de valahogy 1 hétnél tovább nem tudtam velük játszani. Egyrészről offline és ebből adódóan unalmas lesz hamar... Online mindjárt másabb lenne
,de ez most tényleg nagyon jó lett!
-
fi:zi'k
nagyúr
Hát ez nagyon beteg.
-
Djuree
félisten
érdekes lehet...a sims sosem érdekelt, de ezt lehet kipróbálom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Egy újabb Sims? Na neee. A középkorban játszódik? Kell.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- sziku69: Szólánc.
- Wuthering Waves
- Kerékpársportok
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest