- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
methandi
tag
megoldottam 1.5 ora alatt...újra raktam a gamet, save-ket lementettem..(doc&set), miután fent van tisztán NEM SZABAD AZ UPDATET TELEPÍTENI ugyanis az 1.30xxxx nem jó...ha felrakod nem tudsz menteni, kilépni...na de...miután visszaraktam a tiszta game-ba a save-ket...nem indult a game...mert h incompatible...stb...mivel egyszer sikerült elmenteni az 1.3al...így arra a verzio számra irta át...kezdetem egy új játékot, mentettem egyet...kilép...utána az ott kreált version.cfg fájt másol...és felülírtam a lementett mentés version.cfg fájlát. utána az egészet átmásoltam a játék save könyvtárába és láss csodát...elindul fut, lehet menteni és kilépni....remélem segít a bnőjük által baszogatott uraknak
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy újabb Sims? Na neee. A középkorban játszódik? Kell.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest