- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Tényleg hagyjuk, mert write only üzemmódban dolgozol. Ha nem tudsz gameplay, fizetés, endgame és egyéb dolgok figyelmen kívül hagyásával csak és kizárólag a látvány tekintetében két dolgot összehasonlítani, és nem érted, hogy a tesztelők szerint a félkész ESO nagyjából egy Skyrim alapjáték, NWO vagy AoC grafikai szintjén mozog (nem gameplay, nem ui, nem fizetés, nem endgame, semmi, csak gfx), akkor ott nem velem vannak a bajok.
Örvendtem a szerencsének, sok sikert a legendaryhoz, tényleg ne folytassuk.
utóirat: tudom, én vagyok a bunkó f*sz, meg nagyképű, stb - de annyit engedj meg nekem megjegyezni, hogy van némi fogalmam az ESO gameplay részéről, több, mint gondolnád. De mégegyszer, nem gameplay elemekről fogok vagy akarok beszélgetni, mert azt úgy sem hiszed el addig, amíg ki nem próbáltad te is a bétát, ennyi. No offense.
A topik olvasóktól pedig én kérek elnézést, nem akartam a vasárnapi estét ezzel terhelni, de néha vagyok olyan hülye, hogy nem bírom megállni, hogy ne kérdezzek rá valamire, ha "olyat" olvasok.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Bethesda bejelentette, hogy előfizetéses lesz a játék, plusz mikrotranzakció útján vásárolhatunk extra felszereléseket is.
- Politika
- Hardcore café
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Automata kávégépek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest